Kültür & Sanat Sen sevdiğiniz konserlerini beklediğiniz şarkıcı grubu kim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Perdenin ardındakiler ve gazapizm halis mi ya🫶🏻🙀Şarkı sözleri cok manalı geliyor ikisinin de. Sen sevdiğiniz konserlerini beklediğiniz şarkıcı grubu kim? Cevapla Sevgi Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Mor ve ötesi Ankara’da konser verse keşke 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Perdenin ardındakiler halis 2 kez gittim çok iyidi gazapizmi bilmiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana henüz perdenin ardındakiler nasip olmadı ya :) şarkıları cok guzel hele anısı olunca insanda. Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl MFÖ en sevdiğim şarkıcı grubu bir keresinde konserlerine gitmiştim ama onları o zamanlar tanımıyordum keşke tekrar olsa bu sefer bilerek tanıyarak gidebilsem 0 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İstanbul'a gidersem şanıser ve sagopa konserine akarım 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şarkı ve dinleyici kitlesi olarak sagopa, ama sahne gösterisi ve kopmalik edisss cok iyii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl soyismin candanmı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İsmim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl demek evlensek candan candan olursun Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gulma zaten moralima bozuka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mor ve ötesi Ankara’da konser verse keşke
Perdenin ardındakiler halis 2 kez gittim çok iyidi gazapizmi bilmiyorum
Bana henüz perdenin ardındakiler nasip olmadı ya :) şarkıları cok guzel hele anısı olunca insanda.
MFÖ en sevdiğim şarkıcı grubu bir keresinde konserlerine gitmiştim ama onları o zamanlar tanımıyordum keşke tekrar olsa bu sefer bilerek tanıyarak gidebilsem
İstanbul'a gidersem şanıser ve sagopa konserine akarım
Şarkı ve dinleyici kitlesi olarak sagopa, ama sahne gösterisi ve kopmalik edisss cok iyii
Perdenin Ardındakiler iyidir ya
Mor ve otesi
Duman
soyismin candanmı
İsmim.
demek evlensek candan candan olursun
😂😂
gulma zaten moralima bozuka
😂