Kültür & Sanat Harun Can’ı seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Nami diğer Deadpool reis. Başkası da seslendiremezdi o karakteri zaten 😂 Harun Can’ı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Haruncan en sevdiğim seslendirme sanatçısı. özellikle deadpool ve örümcek adam seslendirmeleri harika. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 765 cevap paylaştı. Evet çok sevdiğim seslerden biri.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
Rimuru Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 90% +1 yıl Simdi deadpool ile orumcek adam ayni filmde oynasa hangisini seslendircek 0 0 Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl ne dddiyosun senn, bu duydugumm enn havali isim SNZNSJXBWBXWBXBWSJ 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 804 cevap paylaştı. Tanımıyorum 😱 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Harika biri. Sesini çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Adamı biliyorum ama tanımıyorum ki. 0 0 Yorumla
Eyton Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl O kim 0 2 Yorumla MER16 +1 yıl Deadpool, Spiderman gibi filmlerde başrollerin Türkçe dublajını yapan adamdır kendisi Yorumla Eyton +1 yıl @MER16 hm anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Haruncan en sevdiğim seslendirme sanatçısı. özellikle deadpool ve örümcek adam seslendirmeleri harika.
Evet çok sevdiğim seslerden biri.. Keyifli geceler..
Simdi deadpool ile orumcek adam ayni filmde oynasa hangisini seslendircek
ne dddiyosun senn, bu duydugumm enn havali isim SNZNSJXBWBXWBXBWSJ
Kral adam çocukluğumuzu seslendirdi reis
Tanımıyorum 😱
Harun abi yinemi hesap actn
Harika biri. Sesini çok beğeniyorum
Adamı biliyorum ama tanımıyorum ki.
Pek bilmem kendilerini
Dublaj sanatçılarını seviyorum
Bayılıyorum bu adama ya.
Kim o
Harun abi sevilmezmi bee
O kim
Deadpool, Spiderman gibi filmlerde başrollerin Türkçe dublajını yapan adamdır kendisi
@MER16 hm anladım
Tanımıyorum bile
Adaaaam
Tanımıyorum