Bir kadını veya erkeği bütün çıplaklığıyla gören ve bunun çizimini yapan nü sanatcılarına saygı duyuyor musunuz?

Bir kadını veya erkeği bütün çıplaklığıyla gören ve bunun çizimini yapan nü sanatcılarına saygı duyuyor musunuz?

o kadar cahilsiniz ki gözlerim kanadı düşüncelerinizi okurken. insanlar tarafından kullanılacak eşyaları ya da binaları çizerken insanların vücut oranlarını bilmek çok önemlidir. bunun için çok miktarda insan modeli çizilir ki el bilek kol gövde kafa gibi oranlar insanların kafasında otursun.
sonuç olarak sizler gibi ağzından salyalar akıtılarak yapılmıyor eğitim amaçlı o
Herkes işini yapıyor. İşini yaparken sapık düşüncelere girenler benim gözümde sanatçı değildir. Bende bu tarz çalışmalarda bulundum.
O çok beğendiğimiz mankenlerin ve modellerin aslında kusursuz olmadığını bilin. Ben kusursuz görünmesini sağlıyordum. Ve ben işimi yaparken tenlerinin pürüzsüz, sivilcesiz, cinsel organlarının belirgin olmaması veya daha düzgün görünmesi için gereken işlemleri yapardım. Bunları yaparken en ufak bir etkilenme bile olmazdı. Çünkü işim buydu. Eğer bunlar bana normal gelmeseydi işimi hakkıyla yapamazdım.
Kendimden bildiğim için herkesi kendim gibi görüp, herhangi bir düşünceye kapılmıyorum.
sanat sanat içindir toplum ne anlasın
Cevap
4Cevap
Sanat resimleri nudistim
Kendim de çizimler yaparım ama nü çizmedim hiç. Lakin saygı duyarım sanatına
Fazlasıyla... Yaptıkları iş yetenek istiyor çünkü.
Keyifleri bilir. İsterlerse her seanstan sonra hepsi soyunup üstlerine şampanya patlatsınlar banane
ben nudistim zaten hepimiz cıplak gezmeliyiz
Sanat adı altında her boku yemeleri saçma
nolmus
durana ne demeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?