çiçek çizmeye çalıştım başta böcek çizicektim de ıslak olunca boya karıştı

çiçek çizmeye çalıştım başta böcek çizicektim de ıslak olunca boya karıştı

Bence ilk denemeye göre oldukça güzel. Eğer resim yapmaya hevesin varsa devam et. Hem boş zamanlarını değerlendirirsin, hem gün geçtikçe kendini daha çok geliştirirsin. Zamanın varsa ücretsiz resim kursları oluyor, onlarada katılabilirsin. Ellerine sağlık 🙏🏼☺️
Cevap
18Cevap
güzel yeni mi başladın birkaç ay sonra picasso olursun benim de kara kaleme ilgim var nasıl geliştirecem kendimi bilmiyorum
ben genelde karakalem çiziyorum ondan renkle aram yok
Pinterestte bir sürü çizim oluyor ordan bakarak çiziyorum ben hep banada zor geliyor özellikle dudak burun biraz gölgelendirmeye bakıyor güzel olması çizimleri bulursam atayım
bazıları benim
bazı yerlerini koyu bazılarını açık yapıcan çizimlere bakarak bire bir çizmeyi dene
Hevesini kirmiyimde beğenmedim gelistir kenidni
ilk zaten ondandır
Çok güzel olmuş içim açıldı bakarken, eline sağlık 🌷
Sabah sabah bi edebiyat parçalamasanız olmuyor zaten. Çiçeğe böceğe bakıyordum ne güzel, ergen edebiyatı çıktı yine karşıma. Nalet gelsin ya!
telefon büyük arada oluyor yazım hataları bu telefonda yazmak zor oluyor keşke bende bu alaksız görüşü görmeseydim git yorumunu alakalı bölüme yaz
çok güzel, emeğine sağlık.
Bir resmini alırım bebeğem 😏
Tebrik ederim.
Güzel olmuş tebrikler
Güzel olmuş özledim bende resim çizmeyi
Islak suluboya demek
kuruyunca çizmen gerek işte yoksa boya karışıyor bende sabırsızım
tamam
güzel olmus elıne saglık
Mükemmel
Harikasın sen ya
Güzel 0lmus
Aferin
sen çok yeteneklisin
Ayakların hepsinden guzel
ayak sevmem
Olabilir. ben severim
Sen mi yaptin
evet
ne alaka
Aynı 8 yaşındaki yeğenim de çizerdi dkdkdk
suluboyam zaten çok iyi değil karakalem çiziyorum sadece ayrıca yetenek yaşa bakmaz arkadaşım çok iyi resim çizer 60 yaşındakine taş çıkartır
En iyi görüş
sen çiz görelim o zaman nasıl çiziliyor
Kari isi olmus
iyi erkek işi olmasında
Adam gibi yapacaksin adam adam
adamlıkta iş yok
olacaksan kadın olcan gerisi boş
Kari misin
keko musun
Asik oldum sana ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?