Yıldız Tilbe konserini 100 bin kişi izledi, Kocaeli'de hayat durdu. O 100 bin kişiden biri olmak ister miydin?

Selamlar..

Yıldız Tilbe konserini 100 bin kişi izledi, Kocaelide hayat durdu. O 100 bin kişiden biri olmak ister miydin?

Ahh Yıldız Tilbe. Kendisini, samimiyetini, doğallığını, çılgınlığını ve tabi ki o muhteşem şarkılarını çok severim. Yıldız Tilbe hayranıyım. Okuduğum bir haber beni çok duygulandırdı ve bir o kadar da mutlu etti..

Yıldız Tilbe / Kocaeli
Yıldız Tilbe / Kocaeli

Şöyle ki:

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaeli'de açık havada bir Yıldız Tilbe konseri organize edilmiş. O kadar çok ilgi görmüş ki, en az yüz bin kişi bağıra çağıra duyguyla, coşkuyla Yıldız Tilbe şarkıları söyleyerek 30 Ağustos Zafer bayramımızı kutlamak için sanatçıyı izlemeye gelmiş..

Yıldız Tilbe konserini 100 bin kişi izledi, Kocaelide hayat durdu. O 100 bin kişiden biri olmak ister miydin?

Kocaeli'de trafik kilitlenmiş, hayat durmuş. Kilitlenen trafikte araçlarını bırakıp çoğu kişi yürüyerek konser alanına ulaşmış..

Yetkililer Zafer coşkusunu sonuna kadar yaşayan ve yaşatan Tilbe'ye çiçekler ve Türk bayraklı tablo hediye etmişler...

Yani anlayacağınız harika bir kutlama olmuş.. 😊

Peki sende o yüzbin kişiden biri olmak yani açık havada Yıldız Tilbe şarkılarını canlı canlı dinlemek, söylemek ister miydin?

#funda 🎤🌟

Evet, çok isterdim..
Hayır, istemezdim.
O yüz bin kisiden biri bendim.
Başka bir şehirde zaten Yıldız Tilbe'yi canlı izledim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Yıldız Tilbe konserini 100 bin kişi izledi, Kocaeli'de hayat durdu. O 100 bin kişiden biri olmak ister miydin?