mesela meksika açmazı 15 nisanda İstanbul kadıköydeymiş, gidecek olan var mı merak ettim.
türkiyenin en iyi komedyeni, alternatifi yok.
türkiyenin en iyi komedyeni, alternatifi yok.
YouTube dan takip ediyorum gerek format olarak gerekse içerik olarak gösterileri süper 😁 belesci tayfa daima peşinde mes uttt 😅
Konum olarak bana uzak olduğu maalesef gidemiycem onu söylemeyi unuttum 😀
değil mi ya :D diğer illere de geliyorlar ama takvime vakıf değilim. müthiş bir şey
Meksika açmazıni ilk defa duydum yalnız 🤦♂️ ilişki testi ve neydi o bekarlara yaptığı programın ismi onlar benim için efsane valla şakalar espiriler gırgır şamata süper oluyordu 😀😁
yalnızım mesut bey :) ben rabarbadan beri takip ediyorum ama ilişki testiyle imzasını attı. meksika açmazı en iyisi olabilir ben en çok ona güldüm :d
Evet doğru şimdi sen söyleyince aklıma geldi 😅 radyo dinleme alışkanlığım olmadığı için ben ilişki testi ile tanıdım gayette başarılı 🥳 eee seni hiç programlarında görmedik ama eski takipçisi olarak 🤪😀
Bu arada sen gidicek misin merak ettim 😅
katılmadım çünkü :dd
bilmem ruh halime bağlı :d
Gerçekten mi ben sanki seni gördüm yaa yalnızim Mesut bey de profildeki resim sen değil misin hatta çok konuşuyordu kız 😅
Fırsat ayağına gelmiş 2 metrelik adamın programına katılmamak nedir tabi bilet fiyatları nedir bilmem adam meşhur oldu aonucta 😁🤪
aahahhs yok katılmadım. denk getiremedim aslında mesela yine geç baktım gösterilere :dd
15 Nisan daymış zaten gösterisi nasıl geç daha 8 gün var 😁
biletler kalmıyo ki
bitmişş
Onu baştan söyleseydin iyi di bak 🤦♂️😅 olsun bir sonraki gösteri ne zmaanmis ona gidersin
benden çok dert edindin jsjdjs sağ ol :D
Seviyorum adamı napim 😅 birde azıcık para kazansın malum YouTube den izliyoruz hep 😁😁
Cevap
3Cevap
Daha önce standup gösterisine gittim. Radyoya da bağlanırım ara sıra. Meksika açmazı na gideceğim.
Sevmiyorum pek ben
size kim hitap ediyo
anladım 😌
yine o kadrodan komedyenler. kemal ayça fazlı polat vs
ben de parça parça takip edebiliyorum
niçin o kadar yoğunsunuz
yok katılmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar