Kültür & Sanat Uyumadan önce kitap okumayı mı film izlemeyi mi tercih edersiniz? _Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Uyumadan önce kitap okumayı mı film izlemeyi mi tercih edersiniz? Uyumadan önce kitap okumayı mı film izlemeyi mi tercih edersiniz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Benim için ikisininde yeri oldukça farklı. Bazı anlarda kitap okumayı daha çok tercih ediyorum. Bazı zamanlarda ise film izlemeyi. Tamamen benim moduma göre değişiyor bu durum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,5b cevap paylaştı. Film izlemek 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kitap okuyamıyorum ama film izlerken uyuyakalmak en sevdiğim şey. Yarıya gelmeden uyumuş oluyorum her zaman. 1 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Doğrusu güne göre değişiyor..Kısaca hepsi de oluyor, film izlediğim de oluyor, internetten direk uyku pozisyonuna geçtiğim de oluyor 😀 1 0 Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 332 cevap paylaştı. Müzik dinliyorum ben 1 0 Yorumla