Kültür & Sanat Gülşenin yeni şarkısını beğendiniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir kereden hiçbir şey olmaz şarkısını nasıl buldunuz insan söylerken bile sıkılır haha 😂dinleyen var mı? Güncellemeler+1 yıl ... Gülşenin yeni şarkısını beğendiniz mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bucali-caglar Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Selam son zamanlarda gülşenin şarkılarını pek beğenmiyorum nedense 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beğenmedim. Nerede o eski Gülşen. Son dönemde sesiyle gündemde değil maalesef. 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Beğenmedim, Gülşen'in çoğu şarkısını bilirim ezbere ama yeni şarkıları 0 0 0 Yorumla
XDÜŞBAZX_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Ne geldiyse başımıza Bir kereden bir şey olmaz dediğiniz için geldi 😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne geldi Yorumla XDÜŞBAZX_ +1 yıl Bir de şöyle bir söz var insanın başına ne gelirse ya meraktan ya taraktan😀diye fazla merak iyi değil Yorumla Soran +1 yıl Verdin mi tamam anladım ahhaba Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bozdu iyice 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selam son zamanlarda gülşenin şarkılarını pek beğenmiyorum nedense
Beğenmedim. Nerede o eski Gülşen. Son dönemde sesiyle gündemde değil maalesef.
Beğenmedim, Gülşen'in çoğu şarkısını bilirim ezbere ama yeni şarkıları 0
Ne geldiyse başımıza Bir kereden bir şey olmaz dediğiniz için geldi 😀
Ne geldi
Bir de şöyle bir söz var insanın başına ne gelirse ya meraktan ya taraktan😀diye fazla merak iyi değil
Verdin mi tamam anladım ahhaba
Bozdu iyice