Kültür & Sanat Duşta müzik dinlemeyi mi şarkı söylemeyi mi seviyorsunuz? bucali-caglar Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor dusta müzik dinlemeyi mi şarkı söylemeyi mi seviyorsunuz?İnçlude a çaption for your image…İnçlude a çaption for your image… Duşta müzik dinlemeyi mi şarkı söylemeyi mi seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Dinlemeyi severim 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İkisini de yapmıyorum ama birini tercih edeceksem; müzik dinlemek. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Yan duvarda komşunun banyosu olduğu için söylemeyi tercih etmiyorum dinlemek yetiyor 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Müzik dinlemeyi denemedşm ama bazen şarkı söylerim wjsjs 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Şarkı söylemeyi seviyorum güçlü çıkıyor sesim :D 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 558 cevap paylaştı. Şarkı söylemeyi severim. 1 0 Yorumla
smirnoffRed Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Müzik dinlemeyi. Telefonum hep bornozun cebinde. 1 0 Yorumla
Mervetsts616161 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bağıra bağıra şarkı söylemeyi 😂🤭🤭 1 0 Yorumla
lidax Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Rezil olurum söylersem 1 1 Yorumla bucali-caglar +1 yıl boş ver şöyle sen Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Müzik dinlemeyi ve eşlik etmeyi sjsj 0 0 Yorumla
Ercan5252 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ikisinide tercih ederim genelde arabesk dinlerim 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 320 cevap paylaştı. Ankaranin bağlarini açin 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 911 cevap paylaştı. Söylemeyi. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dinlerim 0 2 Yorumla bucali-caglar +1 yıl Su kaçmıyor mu nasıl dinliyorsun Yorumla Redamancy-4 +1 yıl O kenarda çalıyor🤣 Yorumla
isimsizimdirburda Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Nasıl dinliyonuz ya tel ıslanır sjsjsj 0 16 Yorumla karetrandreas +1 yıl Aga bende anlamadım bi ara denedim olmuyor Yorumla isimsizimdirburda +1 yıl Aynen hayır dışardan açsam sesi evdekiler sorun sjsjsj Yorumla karetrandreas +1 yıl Bizimki duşakabin dışardan açsam bu seferde ses gelmiyo xd Yorumla isimsizimdirburda +1 yıl boş ver sen kendin oku öyle daha. d Yorumla isimsizimdirburda +1 yıl Öyle daha zevkliii* Yorumla karetrandreas +1 yıl Mesela a tout le monde söylemeye çalışsam kendimden iğrenirim ahshs bence her parçada olmaz bu Yorumla isimsizimdirburda +1 yıl Serdar ortaç poşet oku ben hep öyle yapıyorum sjsjjsjsj Yorumla isimsizimdirburda +1 yıl Banyo diyince aklıma Serdar ortaç geliyor dkdkkdk Yorumla bucali-caglar +1 yıl Niye serdar ortaç geliyor 😄 Yorumla isimsizimdirburda +1 yıl Ee şarkılarında tam banyo havası var adamın sjsjsjsjj Yorumla karetrandreas +1 yıl Sağol ama biz rocktan raziyiz cd Yorumla isimsizimdirburda +1 yıl Sen yinede dene. d Yorumla karetrandreas +1 yıl Tibet özdeyişi he, keşke uygulayabilsem. Sorduğuna göre sende çabalıyorsun değil mi Yorumla isimsizimdirburda +1 yıl Sorduğum soruyu diyosun galiba Yorumla isimsizimdirburda +1 yıl Evet özeniyorum öyle şeylere Yorumla karetrandreas +1 yıl Anladım Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hic birini 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 489 cevap paylaştı. Hiç birini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Dinlemeyi severim
İkisini de yapmıyorum ama birini tercih edeceksem; müzik dinlemek.
Yan duvarda komşunun banyosu olduğu için söylemeyi tercih etmiyorum dinlemek yetiyor
Müzik dinlemeyi denemedşm ama bazen şarkı söylerim wjsjs
Şarkı söylemeyi seviyorum güçlü çıkıyor sesim :D
dinlemeyi seviyorum. 🤡
Şarkı söylemeyi severim.
Müzik dinlemeyi. Telefonum hep bornozun cebinde.
Bağıra bağıra şarkı söylemeyi 😂🤭🤭
Rezil olurum söylersem
boş ver şöyle sen
Müzik dinlemeyi ve eşlik etmeyi sjsj
ikisinide tercih ederim genelde arabesk dinlerim
Ikisini de tercih ederim
Dinlemeyi
İkisini de sevmem.
Müzik dinlerim.
Duşta başka şeyler yapmayı seviyorum 😄
Evet severim
İkisinide sevmiyorum
Hiçbirini
Duş alır çıkarim fantezi aramağa gerek yok
Dinlemeyi daha çok.
Müzik dinlemeyi severim
Hem dinler hem söylerim kfkfk
Şarkı söylemeyi daha çok
Ankaranin bağlarini açin
Dinlemeyi
2sini de yapmam
Müzik dinlemeyi daha çok severim
Doğru değil
Söylemeyi.
Dinlerim
Su kaçmıyor mu nasıl dinliyorsun
O kenarda çalıyor🤣
Nasıl dinliyonuz ya tel ıslanır sjsjsj
Aga bende anlamadım bi ara denedim olmuyor
Aynen hayır dışardan açsam sesi evdekiler sorun sjsjsj
Bizimki duşakabin dışardan açsam bu seferde ses gelmiyo xd
boş ver sen kendin oku öyle daha. d
Öyle daha zevkliii*
Mesela a tout le monde söylemeye çalışsam kendimden iğrenirim ahshs bence her parçada olmaz bu
Serdar ortaç poşet oku ben hep öyle yapıyorum sjsjjsjsj
Banyo diyince aklıma Serdar ortaç geliyor dkdkkdk
Niye serdar ortaç geliyor 😄
Ee şarkılarında tam banyo havası var adamın sjsjsjsjj
Sağol ama biz rocktan raziyiz cd
Sen yinede dene. d
Tibet özdeyişi he, keşke uygulayabilsem. Sorduğuna göre sende çabalıyorsun değil mi
Sorduğum soruyu diyosun galiba
Evet özeniyorum öyle şeylere
Anladım
Hic birini
çoğu zaman
ikisini de yaparım
Ikisinede bayilirim
Dinlemek
Dinlemeyi severim…
Dans etmeyi
Dinlerim.
Hiç birini