Sanatın herhangi bir dalıyla uğraşırken, iyileşmek/dinginleşmek mümkün müdür?
Ürünü ortaya çıkarma süreci sizce terapiye eş değer olabilir mi?
Detaylandırınız..

Sanatın herhangi bir dalıyla uğraşırken, iyileşmek/dinginleşmek mümkün müdür?
Ürünü ortaya çıkarma süreci sizce terapiye eş değer olabilir mi?
Detaylandırınız..

Kesinlikle ruha iyi gelir diye düşünüyorum. İnsan meşgalesizlikten çok düşünüp birazda psikolojisini yoruyor. Bunun cevabı en çok sizde sakli. Çizimleriniz çok keyifli👍
Teşekkürler ^^
Emin değilim ya, kendini ona kaptırırsan dünyadan kopabilirsin evet ama bi eser ortaya koymanın kendi içinde bi sürü inişleri çıkışları, savaşları kararları, mutlu olunan yanları mutlu olunmayan yanları oluyor. Hele mükemmeliyetçi bi sanatçıysan mükemmele ulaşmanın imkansızlığını kabul etmeyip kendini paralarsın falan. O yüzden bi terapi etkisi yaratır diyemem kendi adıma, ben dünyadan uzaklaşmak kendi dünyamda olmak istediğim için çiziyorum hep. Ama orası güllük gülistanlık muhteşem bi ütopya falan değil
Eline sağlık hafız.
Çıldırıp duvarda parçalamak istediğim bardaklar yerine elime kalem alıp kırık bir bardak çiziyorum örtmenim, psikologla değil kalemimle konuşuyorum, şizofren sanıyorlar. Sanat diyorum, sanat... Yanağınızı kim ısırdı?:D
Bu sorunun cevabı bende yok çekirge, sizin hayal gücünüze kalmış.
Yemek yerken yanlışlıkla ısırmış da olabilir, kapıya vurmuş da =/
Kapı ha? Daha vahşetinizin kılıfı bile yok:D sanat parçalayacağınıza gidin fight clubta öküz parçalayın:D
Club'ta millet kendi kendini dövüyor diye duyduk, bana öküz mü demek istediniz? Kapı bile sizi kınadı :D
Isınmadır o siz de yapın önemli:D Ayrıca tipiniz evde oturmalık, size öküz desem öküz ben olurum kapılar yüzüme kapanır zaten:D
Estağfirullah, bu düelloda kazanan çıkmaz gibi. Sıradaki sorular için hazırlıklı geleceğim. Gardını al, sağlıcakla W :D
Nihayet gerçek bi savaş :D
Beni ruh hastası gibi gösteriyor olabilir, emin deeelim =//
Yok yahu göstermiyordur Also, şimdi olabilir deyip terlik yemek istemem =[
Cevap
2Cevap
Evet kesinlikle
Kesinlikle düşüncelerden arınmayı sağlar daha dingin bir süreç oluşturur
Bırakır tabi. İnsana iyi geliyor, huzur verici dinlendirici bir etkisi var.
Allah'ım. boyle kaliteli sorular görmek istiyorum ya evet ya evet
Valla bende daha çok stres yapıyor. Resim çiziyorum istediğim gibi olmayınca deliriyorum
Şimdi s**KS işçileri de sanat yapıyoruz sanatçıyız diyorlar sanatına bağlı yani.
Evet sanatla ugrasnca travmalar ölür
Cevabı belli sorular sorma..
Müzik belki
bırakır.
Evet yapıyor
Olabilir
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?