Kültür & Sanat Pek duyulmayan ve şaşırtıcı olduğunu düşündüğünüz bilimsel bilgiler varsa bizle de paylaşır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Gecemize renk katmak amaçlı heyecan verici bilim içerikli film dizi kitap ve youtube kanalı önerilerini de ayrıca beklerim🤍 Pek duyulmayan ve şaşırtıcı olduğunu düşündüğünüz bilimsel bilgiler varsa bizle de paylaşır mısınız? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Vay astrofizik tartışilabilecek birisi mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Fizik seven nadir kızlardan diyelim😉 Yorumla __NoName__ +1 yıl Şaşırtıcı 😉 bul beni benim adım garavel Yorumla Soran +1 yıl Peki seni bulmamdaki amacım ne Yorumla __NoName__ +1 yıl Normal muhabbet için demiştim de neyse boş ver farklı anladın. Iyi akşamlar Yorumla Soran +1 yıl Olağan bir soru sormuştum farklı anladığımı nerdeden çikardın onu anlamadım fakat sana da iyi geceler. Yorumla __NoName__ +1 yıl Tersledin sandım, yani bu konuları konuşalım diye bul beni demistim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl aşkım tesla ayyyy <3 <3 düştüm yine 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizde sapyoseksüellik var galiba ben de düşüyorum bu adama Yorumla
siyahkanepe Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Su üretmek mümkün 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet, ama maaliyetli... keşke gelecekte gerçekleşeği dusünülen su savaşlarına engel olucak kadar mümkün olsa:( Yorumla siyahkanepe +1 yıl Gelecekte engel olucak kadar gelişicektir emin olun Yorumla Soran +1 yıl Umarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vay astrofizik tartışilabilecek birisi mi
Fizik seven nadir kızlardan diyelim😉
Şaşırtıcı 😉 bul beni benim adım garavel
Peki seni bulmamdaki amacım ne
Normal muhabbet için demiştim de neyse boş ver farklı anladın. Iyi akşamlar
Olağan bir soru sormuştum farklı anladığımı nerdeden çikardın onu anlamadım fakat sana da iyi geceler.
Tersledin sandım, yani bu konuları konuşalım diye bul beni demistim
aşkım tesla ayyyy <3 <3 düştüm yine
Bizde sapyoseksüellik var galiba ben de düşüyorum bu adama
Su üretmek mümkün
Evet, ama maaliyetli... keşke gelecekte gerçekleşeği dusünülen su savaşlarına engel olucak kadar mümkün olsa:(
Gelecekte engel olucak kadar gelişicektir emin olun
Umarım