Herkese iyi akşamlar!
Sorumuz gayet anlaşılır.
Çılgın bir bilim insanı olsaydınız neyi keşfederdiniz?
Cevaplarınızı merakla bekliyoruz.
Sorumuz gayet anlaşılır.
Çılgın bir bilim insanı olsaydınız neyi keşfederdiniz?
Cevaplarınızı merakla bekliyoruz.
"Minimum masraf ve kirlilik ile maksimum verim nasıl elde edilir?" Şunu çözüp dünyaya duyurmak isterdim. Yürürlüğe girmesini de isterdim zira petrol zenginleri beni susturmak için petrol (l) e boğarlardı beni.
Bir şeyler yapmaya çalıştım orda olmuştur umarım :D
Sigarayı otomatik içme cihazı. Çek çek enerji kaybı oluyor😏
Olumsuzluk sonsuz para (1. Annemin ölmemesi icin onsuz asla yapamam allaha sukur yasıyor 2. Ölümden cok korkarım)(paralı olmayı cok isterim allaha sukur herseyim yerinde ama yüz seklimi degistirim kısa saclı olmak istiyom) bu kadar cok naif istekler degilmi 😂🤣
alan walker hayranıysan her fikrine katılırım :)
Modemlerden telefonlara wi-fi depolamayi bu bir icat da olmayabilir ya da belki başkası da bulmuş olabilir ama bunu düşündüm şu an
Cevap
114Cevap
Eger ki bir bilim adami olacak kadar deli olsaydm hem cinslerimin cinael hayatini bitirmek ixin piclik yapardim kadinlari ayin 3 haftasi adet doneminin oldugunu soyler kanitsiz isler ile erkeklerin cinsel hayatini bitirirdim. Bir de gri pijama kisirligiya yol aciyor diye dedikodu cikartirdim 😊
Zaman kavramını kaldırırdım. Genelde sabahları Saat 9 da iş başlıyor ama zaman kavramı olmasaydı işin ne zaman başladığına kimse karar veremezdi. Bende dünyanın da tam sorunu bu hepimiz zamanın köleleriyiz
Görünmezliği..
Artık bilim kurgu olmamalı bu
Mümkün de, maddeye bol miktarda bir manyetik alan önce hedefi sarıcak sonra da ışınları veya radar dalgalarını büküp ya da kırarken de maddeye görünmez olmasını sağlayacak
Keşif zaten var olan bir şeyi ortaya çıkartmaktır. Örneğin kandaki alyuvarlar gibi... Onlar zaten oradaydı, insanoğlu keşfetti.
Kastınız icat sanırım. Bunun cevabı ise görünmezlik iksiri olabilir. Çocukken hep görünmez olmak istemişimdir.
Dünyanın en hızlı elektrikli yerli savaş uçağını veya en hızlı yerli elektrikli süper spor arabayı yapmak isterdim. Uçağın 1000 km/s, otomobilin ise 500 km/s hıza ulaşmasını isterdim.
Keşifler anı olur. Ansızın. Ne kaldı bulunmayan. Mikroskobik canlıların kıcına bez takmak mi bilemedim. Heralde uzayda osuruğun itici güç ivmesi vericek şekilde insanlığı derin uzayda doğal yol ile yol aldırmak. Ölmeden..
Ben bilim adamı olsam patoloji bolumunde is yapmak isterdim ya da kimya üzerine. Patoloji uzerine olanda biyolojik silah yapmak isterdim digerini bosver 😃
1- insan mutluluğunu dengeleyen ilaç
2- yaslanmayi durdurmak
3- iki cinsinde birbirini sevdikten sonra neden ayrilip baska insanlara yoneldiginin biyolojik ve fiziksel psikoljik nedenlerini bulmak.
bir bilimci olaraktan kuantum evrenini ve kauntum evreniin yönetecek makine icat ederdim ve zaman makinesi ve ışınlanma icat ederdim ve matematıge yardım edecek bır dıl daha ıcat ederdım
resimdeki adamı keşif ettim
duvara işiyor herif hemde 10 bin yıllık duvara
sibernetik robotlar ve onlardan ordu kurup dunyayi ele gecirmek isterdim sonra yapay zekalari beni oldurup biyolojik tur olan insan neslini sonlandirirdi... dunyayi makineler ele gecirecek zaten sadece bunu kimin yapacagi belli degil...
Ey aşk ! Ateştir senin nesebin…
Dumandır niteliğin kaynağın ise rüzgar
Su tufana dönüştü toprak da küle
Senin kokunla ateş rüzgara karıştı
Şirin’siz her saray bisütûn gibi viranedir
Ferhat’sız her dağ bir saman çöpüdür rüzgarda
Yedi nesil öteye tüm atalarımız gâmdı
Bize miras kalan hep sonsuz keder oldu
Rüzgar esince toprağımızdan senin kokun geliyor
Sadece Sen kalacaksın;
Biz hepimiz gidince…
Sorular karışmış ahahah silin bunu😂
:/ :/
İnsan beyni ve psikolojik rahatsızlıkları tedavisi bulmak isterdim çünkü psikolojik rahatsızlıkların tedavisi yok
😂😂😂😂😂internette aynı soru sorulunca çocuğun biri uçan inek demişti 😂😂😂😂
Teşekkürler :)
kadınların düşüncelerini okuyabilen bir cihaz keşfetmek isterdim ona iblislikleri kötülükleri ve entrikaları ne için yapmak istediklerini bilmek için
Ben olsam insanların nefislerine hakim olucak ilacı bulmak isterdim hiç kimse günah işlememesi için
Kadın dilini anlıycak icat üzerine çalışırdım çok zor ya 😑
Moleküler biyoloji hep ilgimi cezbetmiştir. Kesin birşeylerin DNA ları ile oynar birşeyler bulurdum. Ama iyiki olamamışım. Ne mutlu organik dünyaya🤣
Bir hayvanın DNA sını insanınkiyle birleştir. Yaşamasını sağla, yapay bir embriyo içinde gelişimini izle ve savaşta bize süper güçlü askerler yarat!! Sana Güveniyoruz🤞🖤
Çarptırcan mı sen beni kardeş. Töbe estağfurullah. Benim projem bukalemunların DNA sındaki kamufle olma özelliğini alıp ipek böceğine enjekte etmekti. Sonra o ipek kozalarınında bukalemun gibi olmasını sağlayıp askerlere o ipekten elbise öldürmek. Kamufle olmak için şekilden şekle girmeye gerek olmadan teröristlerin anasını...
O zaman bide şu kertenkelelerin kuyruklarını yineleme özelliğini insanlara aktar 🖤 uvuzlarını kaybetmiş ya da olmayan insanlara umut ol.. Onlarda tıpkı o kuyruk gibi eksik parçaları tamamlasınlar😄
O zaman bir zombi virüsü yarat ve barajlara boşalt ben önceden sularımı hazırlarım merak etme *-* sen bize aksiyonu yarat yeter ✌️
Moleküler dedin DNA dedin sana geldim 😂
İyi yapma ama güzel fikirlerdi kaçırman yazık oldu :(
Sksjjajs
Neyi keşfedeceğimi bilsem bilim adamı olurdum zaten.
Neyi keşfederdim bilmem de çalışma alanım kesin uzay ve karadelikler olurdu
Kadin tribinin hangi genden geldigini araatirirdim...
Bu kararsızlığını yüzünden icat bile yapamıyorum benden bir şey olmaz 😂 ayrıca keşif var olan şeyi bulmaktır mesela bazı kıtalar insanlar varlığından habersizdi daha sonra onları keşfetti
Çılgın bir bilim insanı olmadığıma göre pek bilemedim
Sinavlari verirsem bende cilgin bir bilim kadini olacagim ama sinavlari veremiyorum ki 😭
Diriltme ve 30 yaşına kadar gençleştirme serumu. ATATÜRK için.
Hafıza okuma makinesini icat ederdim. Kim ne dusunuyor bilelim dimi?
Var zaten
@Düşünen_ceset haha cidden mi ya
Evet var
@Düşünen_ceset rezillik
Olmek isteyenler icin ölüm iksirini... ya da asiri sismanlayanlar icin zayiflama iksiri😂
Kuantum fiziğini kullanarak insanlar arasında etkileşimi sağlamak sonuçta çılgınım ;)
Insanlardaki bos bos konusmalarini sonlandrmk icin bir cihaz yaprdm
Kıyameti silahı yok ol evren gerci bende yok olurum beni gibi çılgın şey
Paradan daha değerli paranın köle olduğu bir mücevher
Gorunmezlik ya da zamanda yolculuk varsa alirim bir dal 🙄
Ucuz maliyetli vücuttaki su ve gıda ihtiyacını karşılayacak bir şey
Bu sayede kimse ac kalmazdı
Deniz altın da 24 saat kalabilmek için hap yer yüzü sıkıcı ve yalan dolan dan ibaret oldu
Görünmezlik iksirini keşfederek beni üzen tüm insanlara kafayı yedirtmek isterdim 😄.
Hic bir agri hiss etmeden cabuk ölmeye neden olacak seyi
Doktor Z gibi bir manyak olsaydım o küçük kel var ya heh işte o Onun gibi olsaydım bir yürüyen başşak yapardım bu ne ya diyen olunca da görmüyormusun başşak geçiyor derdim :) :) :)
Kadinlarin ic dunyasini sanirim kadinlari cozersek herseyi cozmus oluruz :)
Bir dil bilgisi hatası var. Keşfedeceğimiz şeyi söyleyemeyiz çünkü bu şey zaten keşfedilmiştir. Eşit ağırlıkçıyız n'aparsın
paradoks :)
Bedava doğal icat ederdim çok üsuyenler dua etse yeterdi.
Olan bileti keşfedip bilim insanı olmayı olmayan bişeyi yaratıp dahi olmaya yiğelerim
Akıllılık şurubu icat ederdim. Hep kendim içerdim. Fazla zekadan beynim yanıp geberir giderdim.
Çöl ikliminde büyüyen sebzeler
Nukleer başlıkları ateşlenmeden deaktif eden cihaz
5 dakıkada göbek erıten cihaz
Yazılım mühendisiyim. Yani zaten bilim adamıyım. Yapay zeka çalışmalarımız var. Çılgın değilim sadece.
Birbirine yuzde yuz uyumlu olan ciftleri kesfederdim... ya da 30undan sonra bekar kalanlari eslestirirdim :)
Kötü insanların kötü genlerini gelecek kuşaklara aktarılmasını engelleyecek bir ilaç ya da cihaz.
Evreni keşfederdim. eger evren keşfedilebilirse hersey açığa çıkar
Yumurta tavugun icinde nasil sarı renk oluyor ve neden sarı
kadınlar için istenildiğinde çıkartılan memeler. Takıldığında süt üretmininde sorun yaşatmayan olcak tabiki.. Aynısı erkek penisinde olabilir xD Hatta ve hatta erkekler ihtiyaç halinde memeleri kendisi takabilir olandan xD
Ter kokusunu yok etmeyi nobel ödülü alırdım heralde 😂
Bir gözlük yapardım insanlara baktığımda kafasındaki düşünceleri okumak isterdim
Kendimi keşfederdim mutlaka ilginç bir keşif olurdu :D
Ev eşyasının belli bir yerden sonra kendini yenilemesini
tipik bir bayan :) evin kendi kendini temizlemesini mesela filan :)
@Asistannncik ahaha aynen
kadinlari ciplak gosteren lens icat etmek olurdu herhalde :)
Akplilerin kafasını anlayacak bir alet geliştirirdim
fırsat verilmedi kaptan fırsat verilseydi uzay çağını getirixektim
Asstronomi ile ilgili birsey kesfederdim heralde herhangi bir alet
adamsın :)
Benden 2 3 tane olmasi 😄benim yerime okula gitse yeter vss
Adı üstünde keşfetmek, ne olduğunu bilsem keşfetmem yani :)
Hay edeyim aklına bea😂
Hayır evden geliyorum 🤣
sihirlilik iksiri ve gorunmezlik iksiri😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar