Senin sorularda yks sorusu gibi😄 Para ve ahlak sorunu olmayacağına göre ,
Erkeklerin penis denen organa sahip olmadan nasıl bir hayat süreceklerini gözlemleyebilecegim bir deney yapardım. Tabi bu deneyim nasıl gerçekleşeceğini hepiniz tahmin etmişsinizdir ✂️
Dünya nüfusunu 500 milyara indirirdim. Herkesi Avustralya toplar dünyanın geri kalanina yerleşimi yasakların. İhtiyaç kadar malZeme alırdım. Birde erkeklerin cinsel isteği azaltirdim. Buda kadın kaynakli sorunları çözerdi. Tek kötü tarafı kadınlar yalvarır hale gelirdi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin sorularda yks sorusu gibi😄
Para ve ahlak sorunu olmayacağına göre ,
Erkeklerin penis denen organa sahip olmadan nasıl bir hayat süreceklerini gözlemleyebilecegim bir deney yapardım. Tabi bu deneyim nasıl gerçekleşeceğini hepiniz tahmin etmişsinizdir ✂️
Sende yks de soru cözer gibisin 🤣 seni çılgın 🤣yok ben tahmin edemedim beni aydınlatırmısın lütfen 😂🤣😂
O zaman ilk Sende deneriz o zaman anlarsın 🤣
Lütfen ben soran olarak en son kobay olayım lütfen harcama beni 😂🤣😂
Bak hemen nasıl anladın korkusu bile yetti
hahaa😂
Ahahhaha sorma allah göstermesin ya biran içim bir hoş oldu 😂😂
Dünya nüfusunu 500 milyara indirirdim. Herkesi Avustralya toplar dünyanın geri kalanina yerleşimi yasakların. İhtiyaç kadar malZeme alırdım. Birde erkeklerin cinsel isteği azaltirdim. Buda kadın kaynakli sorunları çözerdi. Tek kötü tarafı kadınlar yalvarır hale gelirdi...
Hayaller paris biz hala KS deyiz 🤣
Demin 500 milyon yazacaktım. Yanlış oldu
Ahahah tahmin ettim zaten 👍😀
:)...