Kültür & Sanat Sokakta satılan kitaplardan alır mısınız? Moledro Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Daha güzel oluyorlar sanki…Sokakta satılan kitapları alır mısınız? Sokakta satılan kitaplardan alır mısınız? Cevapla Satış Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Kitap okumadığım için almıyorum 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim bir kitap olsun yeterki her türlü alırım. Illa tertemiz olmasına gerek yok. 2 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Almıyorum nedense pismiş gibi geliyor sanki mağazadaki kitaplar çok temiz de.. 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Alırım ama internetten almayı tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hayır , kitap alışverişini d&r yapıyorum dışarıda satılanlar orji değil ki hem öyle mi bilmiyorum gerçi ama korsan kitaba karşıyım emek çalıyormuşum gibi geliyor hırsızlık gibi geliyor bana 😀 0 0 Yorumla
Bojinov_o Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 768 cevap paylaştı. Üniversite de iken alıyordum Şimdi almıyorum çünkü bulamıyorum 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Elbette alırım, yeter ki güzel kullanılmış olsun 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Büyü kitabıysa neden olmasın. Fantastik içerikli. 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,2b cevap paylaştı. Para vermiyorum artık. Kütüphane üyesiyim 🤣😐 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kitap okumadığım için almıyorum
Sevdiğim bir kitap olsun yeterki her türlü alırım. Illa tertemiz olmasına gerek yok.
Almıyorum nedense pismiş gibi geliyor sanki mağazadaki kitaplar çok temiz de..
Alırım ama internetten almayı tercih ediyorum.
hayır , kitap alışverişini d&r yapıyorum
dışarıda satılanlar orji değil ki hem öyle mi bilmiyorum gerçi ama korsan kitaba karşıyım emek çalıyormuşum gibi geliyor hırsızlık gibi geliyor bana 😀
Üniversite de iken alıyordum
Şimdi almıyorum çünkü bulamıyorum
Kitap okumadığım için almıyorum.
Elbette alırım, yeter ki güzel kullanılmış olsun
satın alsaydım alırdım
Büyü kitabıysa neden olmasın. Fantastik içerikli.
Korsan değilse alırım
Para vermiyorum artık. Kütüphane üyesiyim 🤣😐
İnternetten alıyorum sadece
Almam
Evet
Evet
Kitap okumuyorum
Hiç denk gelmedim
Alırım
Evet alirim
Olabilir
Alırım.