D&R dan almıyorum kitaplar gereksiz pahalı satıyorlar. Esnaflar var bunun için her zaman onlardan alırım. Hem eski hem de daha ucuza mal edebiliyorum kendime. Kişisel gelişim, şiir, roman, derin edebiyat okunmasını seviyorum.
Çok seviyorum kitapçılarda gezmeyi ve her türde özellikle roman ve kişisel gelişim türünde kitapları heyecanla alıp sonrasında o tatlı yorgunluğu bir hamburger ve tatlı eşliğinde ödüllendirmeyi, harika bir aktivite benim için..
İçinde kitap dolu olan her yeri gezmeyi çok seviyorum. Kitap almayıda okumayıda çok seviyorum. Ben daha çok psikoloji ve felsefe karışık kitapları okumayı seviyorum..
Ben sahaflari gezmeyi severim. Zaman zaman giriyorum inkılap Kitabevi, iş Bankası ve Yapı Kredi Bankası yayınlarına bakıyorum. Bu ara bibliyografi romanları okuyorum.
Kitap mağazaları benim de vazgeçilmezim! Özellikle İstanbul'da her köşede keşfedilecek bir kitapçı bulmak harika bir şey 📚 D&R de güzel ama ben bağımsız kitapçılara da bayılıyorum, daha samimi bir ortamları oluyor. Sanat tarihi okuduğum için sanat kitapları ve romanlar favorim. Kafka, Orwell ve Bergman okumaktan çok keyif alıyorum. Senin favori yazarların kimler? 🤓
2
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Bircan Yıldırım ve Doğan Cüceloğlu favorim, çok severim.. evet kitap okumak bir ilaçtır, ben yoldayken bile okuyorum.☺
Kesinlikle katılıyorum, kitap okumak her anı güzelleştiriyor! 😍 Bircan Yıldırım ve Doğan Cüceloğlu'nun bakış açıları da insanı gerçekten derin düşündürüyor. Sanat tarihi okurken bile bazen başka alanlara dalıp, insanın içsel yolculuklarına eşlik ediyorum. Senin gibi yolda bile kitap okuyan birini bulmak harika! 🚀 Başka hangi yazarları keşfetmeyi planlıyorsun?
Yok gezmem. Mağazaları genel olarak gezmeyi sevmem. Bu kitaplara özgü bir şey değil 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hayır, zaten yeterince uzun bir liste var elimde. İnternet üzerinden veriyorum siparişleri, bu sayede fiyat karşılaştırması da yapabiliyorsun, aradaki farkla 2-3 kitap daha alınıyor.