Kitapları aşırı seven kaç kişiyiz? Ne tür kitapları okumayı tercih ediyorsunuz? Peki kitaplarınızı ödünç olarak vermeyi seviyor musunuz yoksa cimri misiniz bu konuda? Hayal gücünüz ne kadar geniş? Kitaplardaki odaları müzeleri ne bileyim bir insanı aynen hayalinizde canlandırma yeteneginiz var mıdır? Peki kitap kokusu sevenler? Kitapçıya gidip bir sürü kitap alip eve zar zor dönenler? Aynı anda birkaç kitabı bitirenler? Kitap okurken atistirmalik sevenler? Sabaha kadar okuyanlar? Yazarın ne demek istedigini yorumlayanlar? Kitap koleksiyonu olanlar? Ve son olarak hem kitap okuyup hem müzik dinleyenler? Neyse bir çok soru sordum ortalik biraz karıştı ama merak ediyorum cevapları
Lütfen like ve comment unutmayın 🙏🏻 Iyi günler diliyorum ✨
Sizce sosyal medyada kitap resimleri paylaşanlar gerçekten o kitabı okuyor mudur? Ne kadarı okuyor numarası yapıyordur?
Bazi sorularını cevaplayayım :) Ben gerçekten okumayı seviyorum. Türk ve Dünya Klasikleri okuyorum genelde. Ödünç vermeyi sevmiyorum ama bazen zorunda kalıyorum fakat geri gelmiyor isteye isteye aylar aylar sonra geri alabiliyorum alabilirsem tabi:) Kitapçıya gidip kitap alamıyorum ekonomi buna itiyor oradan bakıp internetten sipariş veriyorum maalesef Aynı anda birkaç kitaba odaklanamıyorum.
Sorularının birçoğunu cevaplamak istiyorum. -Kitap okumayı çok seven birisiyim. Kitaplar en iyi arkadaşım benim için. - Kitaplarımı ödünç vermeyi sevmiyorum, bu konuda cimri birisiyim, kitaplarıma dokunulmasından hoşlanmıyorum. - Kitap eğer beni içine çektiyse tüm olayları, duyguları sanki ben yaşıyormuşum gibi olurum ki birçok kitapta bunu yaşıyorum, uzun süre bunu kafamda canlandırmaya devam ederim. - Kitap kokusuna bayılırım 🥰 - Kitaplarımı internetten almayı tercih ediyorum, daha uygun çünkü. - Çapraz okuma yaparak birkaç kitap bitirmişliğim var, hatta bugün yeniden bir çapraz okuma listesi yapıp okunmayı bekleyen kitaplarımı okumaya başlayacağım. - Kitap okurken bir şeyler atıştırmayı pek sevmem. - Eğer kitap çok akıcıysa ve uykum yoksa elimden düşürmeden bitene kadar okurum. - Yazarın ne demek istediğini o an okurken ya da kitap bittikten sonra mutlaka düşünürüm. - Önceden hem kitap okuyup hem müzik dinleyebiliyordum, şimdilerde sadece kitaba odaklanarak okumayı tercih ediyorum, daha keyifli oluyor.
Son olarak başlıktaki soruna cevap vermek istiyorum. Sosyal medyada kitap paylaşanlardan birisi de bendim. Bir zamanlar okuduğum kitapları paylaştığım büyük bir hesabım vardı. Okumadığım hiçbir kitabı paylaşmadım, tanıtımını yapmadım. Bunu gösteriş için yapan, herkes kitap okuduğumu sansın düşüncesinde olanlar da vardır mutlaka. Ama gerçekten okuyup / okuyan birçok insanın da olduğunu düşünüyorum.
Çok teşekkürler yorum için. Okurken keyif aldım resmen. Kitaplar en iyi dost olur derler insana. Senin de benim kadar kitap okumayi sevmen beni mutlu etti. Kitap okuyan insanları severim ben. Bu yorumu en iyi yorum seçerim kesin 😊🙏🏻
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Sizce sosyal medyada kitap resimleri paylaşanlar gerçekten o kitabı okuyor mudur? Ne kadarı okuyor numarası yapıyordur?