Merhabalar 🎈 Bazen görüyorum, gittiği kafelerde, mekanlarda, ya da evde ambiyans hazırlayıp kitabı da kadraja ekleyip fotoğraf çekip paylaşan insanları. “Ben çok çoook kültürlüyüm bakın kitap okuyorum” imajımı vermek isterler bilmiyorum. Belki sorsam bir cümle dahi okumamıştır. ya da okumuştur bilemem. Siz be düşünürsünüz?
Okuduğu kitabın fotoğrafını çekip paylaşan insanlar hakkında ne düşünürsünüz?
Merhaba... Okuduğu kitabın fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan insanlara karşı bir yargım yok. Kendilerini elit gösterme çabası içerisindeler. Sosyal medyada o kadar çok kitap kahve paylaşımı var ki, kaç kişi fotoğrafı çektikten sonra kitabını okuyor merak ediyorum. Kitap gösteriş aracımı bilgi aracını bu insanlar için bilemiyorum.
Sevde diye bir kız vardı bizim lisede o böyleydi çok da taştı. Elit sanıyorlar kendilerni heralde. Facebookta animal po1rn paylaşmıştı virüs mü bulaşmış ne duvarında at kadını mikiyor idi. Uyardım lütfen duvarını kontrol et psikolojimiz bozuldu diye 😂😂 teşekkür etti erkenden uyardığım için 2 dk önce paylaşılmıştı hemen sildi sayemde rezil olmadı. Güzel kızdı.
Entelektüel görünme çabasından başka bir şey değil. Hani ne yapıyorsun dendiğinde çekip atarsın ama ikili sohbet esnasında olur yani ama genel kitleye reklam etmeye ne gerek var.
Okuduğum kitapları sosyal medya hesabından paylaşırım hatta sırf bu yüzden bloh hesabım var. Bence çok güzel bir şey takip ettiğim kişilerden de fikir tavsiye alıyorum falaan.
Güzel bir paylasim. Bazen bir söz, bir cümle.. Bazen kapağı. Mesela dün öğretmen bir arkadaşım cümlenin altını çizip paylaşmıştı. Cümle beni etkiledi ve kitap üzerine sohbet ettik. Ve kitabını bana hediye edecek. Okuyacağım.
Velhasıl kelam paylaşan kitap paylaşsın. Zira boş paylaşımlardan iyidir.
Birçok kişi sadece raftaki kitapların adını biliyor. İçeriğinden habersiz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende cekip atıyodum eskiden ama coook kitap okudugumu sansınlar diye değil aslında. Sadece hem alışkanlık olmuştu hem de güzel görünüyordu filan. Ama sıkıldım artık atmıyorum bi anlamı da yok zaten
Bizim sınıfta kız vardı okumaz resim çeker atardı. Kendini olmadığı biri gibi göstermeye çalışıyor. Olmak isteyip dönüşemediği birine sanal üzerinden kavuşuyor. Insanlar onu kültürlü sanıyor.