Kültür & Sanat Toplamda kaç dil biliyorsunuz? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben toplamda 4 dil biliyorum bazı pembeliler prensçe de var diyor o zaman 5 olur :))#prensdilleri Güncellemeler+1 yıl :)) Güncellemeler+1 yıl Çok süper soru seçilmiş :)) #prensdilleri Toplamda kaç dil biliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. bir sadece 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl ingilizce ve ispanyolca ama ispanyolca daha A0 falan leöxpxmxhxpsmhx birazda babam rusça öğretiyodu o da kaldı😥 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız yıkık fhc Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Türkçe, İngilizce ve kuş dili biliyorum😄 Ama Fransızca, İspanyolca veya Rusça öğrenme gibi bir düşüncem var. Sana da maşallah 🧿 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben bilirim kiz:)) Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Türkçe'yi tam öğrenemedim 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye fhg Yorumla
Nerdeyimlaben4 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Türkçe zor konuşuyorum 1 2 Yorumla Mhmtkrds63 +1 yıl 🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaha Yorumla
mountdoom2001 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İngilizce c1İspanyolca b1 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl İspanyolca daha mı iyi :)) Yorumla mountdoom2001 +1 yıl Hayır ingilizce ileri ispanyolca orta seviye Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyorsun :)) Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Türkçeyi zor konuşuyorum 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi fgf Yorumla Sorucannn +1 yıl Evet ben Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye gjhk Yorumla Sorucannn +1 yıl Bilmem ahahahs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaha gjh Yorumla
FilNecati31 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Türkçeyi de sayarsak 0 oluyor 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen zaten anca fjgjv Yorumla FilNecati31 +1 yıl Ne diyön olum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum chvv Yorumla
düzinsanoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 2 dil türkçe ingilizce 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tam nickin gibi :D Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yılanca öğrendim pembeliler sağ olsun 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne yılanca mı gjh Yorumla Boavistaa +1 yıl Evet fofirid Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahahaha ya var ya :D Yorumla
Vanessaa_ Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 95% +1 yıl Bende 4 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl De ayrı pembeli fbvn Yorumla Vanessaa_ +1 yıl Buna mi takıldın kdkkxjxjxjxnx sağol söylediğin için ☺️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum hkhkhkj Yorumla Vanessaa_ +1 yıl ☺️🌹 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,6b cevap paylaştı. Çiçek dili 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi hkb Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl 4 dil azı çoğuyla 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne :)) Yorumla Jealous_14 +1 yıl Arapça , Türkçe , İngilizce , Almanca Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla
seriadım16 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eziksin ya 1 2 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne alaka ya :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın fhc Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seks dili 1 2 Yorumla Benjjjj +1 yıl öğretsene bana da Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni görünce söylediği şeye bak gizlinin gkh Yorumla
KarKüreyenAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Helal olsun kral. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bir sadece
ingilizce ve ispanyolca ama ispanyolca daha A0 falan leöxpxmxhxpsmhx birazda babam rusça öğretiyodu o da kaldı😥
Kız yıkık fhc
Türkçe, İngilizce ve kuş dili biliyorum😄 Ama Fransızca, İspanyolca veya Rusça öğrenme gibi bir düşüncem var. Sana da maşallah 🧿
Ben bilirim kiz:))
Türkçe'yi tam öğrenemedim
Niye fhg
Türkçe zor konuşuyorum
🤣
Ahaha
İngilizce c1
İspanyolca b1
İspanyolca daha mı iyi :))
Hayır ingilizce ileri ispanyolca orta seviye
Diyorsun :))
Türkçeyi zor konuşuyorum