bende cümle kurma sıkıntısı var çeviri ve telaffuz fena değil de türkçeden ingilizceye bir de sıfırdan cümle kurmakta zorlanıyorum. İlk önce nereden başlamak gerek onu anlat da ona göre öğrenelim sen nasıl yaptın detay ver
Ya yok ondan değil :D dedin ya hani cümle kurma şekli ile ilgili onun için gramer lazım zaten o da zaman kalıpları filan da bilmek lazım ben hani okuyarak daha çok şey yaptım :) Gramer ve kelime öğrenmek lazım
Seviye iyi benim ya 😂 Ya şimdi 3 4 tane var genel kullanılan günlük konuşmalarda filan ama detay gibi var bazen birkaç tane daha bu zaman kalıpları için
Bir kıza türkçe kürtçe almanca ve ingilizce biliyorum yazmışsın e türkçeyle kürtçe ana dilin oluyor o halde 4 dil diyince şaşırdım bir an dedim noluyo QKQBWJSGDJHWHSSUAJ
C1 di en son, ingilizce kitap ya da akademik makale okuyabiliyorum ama her alandaki makaleleri anlamıyorum o yüzdem bilmediğim alanlardaki makaleleri okuyup kelimelerini öğrenmekle meşgulüm.
Yurtdışında yaşıyorum, 1. ana dilim türkçe, 2. ana dilim almanca, ingilizce de: okul da sıkı eğitim görüyoruz, ve inspanyolcam idare eder. İstediğin herşeyi yapabilirsin, ama içten istemen lazım... En iyisi kendine ingilizce defteri al, bilmediğin şeyler yaz ve her gün tekrarla
Aslında onu da deniyorum ama yinede olmuyor , bilmiyorum ya insallah bir turlu olacak cabalıyorum ogrenecegime eminim neyse çok teşekkürler tavsiyelerin güzel tavsiyelerin için 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İngilizce ve Almanca biliyorum ana dilimle beraber 3 dil biliyorum ek olarak fransızca öğrenmeyi düşünüyorum.
Wie geht es dir fhg
Ich bin schlecht
:))
Welche Sprachen kennst du?
Es geht mir gut :)
Sen hangi dilleri biliyorsun?
Türkçe Kürtçe İngilizce Almanca biliyorum :)) Hangi dilleri konuşabildigimi sordun değil mi
Evet
Denemek yapmak lazım daha iyi olması için :)
Ayn
Görüşler fena ya dhfh
Jxjxjx
Bişey dicem sen türk değil misin? Az önce hangi dilleri konuşabildiğimi sordun diye yazdın da
Neyse sana Au revoir olsun fjfh
Belki sonra Bonjour da olur :))
👏👏
Pardon yanlış emojiyi koydum
Düzelteyim
👋.
Welche Sprachen kennst du dedin ya hani onun anlamını söyledim hangi dilleri konuşabiliyorsun diye :)
Ha tamam ben yanlış anlamışım sorry jsjsn
Çünkü sonradan bu soruyu Türkçe olarak da sordum
Evet üst üste gelmiş :) yoksa o dediğini söylemedim fjfj
Eksi almışsın fjgh
Çokta takmıyorum ama niye boş boş eksi attıklarını da anlamıyorum
Çok mu alıyosun ki :)
Almıyorum ilk defa eksi aldım eksiler umrumda değil o anlamda demiştim
Neyse ben artiladim seni 😂
ben birini doğru düzgün konuşamıyorum kaç dil ne demek skabdkasbdkas
Bide bana bak fhfh
kaç dil biliyonn
Yazdım pembeli fhfh
3 dil biliyorum. Tatlı dili de sayarsak 4 ediyor. 😂
Tatlı dil? 😂
Yılanlara konuşma dili herhalde :D
😂😂😂
İngilizce ve Türkçe. Yabancı KizlarSoruyor da türklerle ingilizce konuşuyorum efsane oluyo 🤪
Türkçeyi ve İngilizceyi bildikte diğer iki tanesi kaldı :D
Yarısını bilmişsin bak :D
Nereden ve nasıl öğrendin reis bize de taktik ver de bizde öğrenek
Denemek yapmak lazım :))
harbiden gerçek diyorum nasıl öğrendin
Gramer filan da bilmek lazım bence :)
Tek tek laf alıyoz ağzında la düzgünce anlatsana şu işi :D
Gramer öğrenmek lazım kelime bilmek zamanla olur zaten :)
Hangilerini bilmek gerek İngilizcede en kolay hangi yöntemle öğreniriz
Konuşa konuşa yaza yaza oturur yani cümle filan kurmaya çalış cümleyi tam olarak dogru yazabiliyor musun filan :)
bende cümle kurma sıkıntısı var çeviri ve telaffuz fena değil de türkçeden ingilizceye bir de sıfırdan cümle kurmakta zorlanıyorum. İlk önce nereden başlamak gerek onu anlat da ona göre öğrenelim sen nasıl yaptın detay ver
Işte gramer de öğrenmek lazım zaman kalıpları filan var ya hani duruma göre seçip kurucan :)
Sen nereden öğrendin ilk nereden başladın onu söyle ben 10 satır yazı yazıyom sen 1 kelimeyle geçiştiriyon reis ayıp ediyon :D
Ya yok ondan değil :D dedin ya hani cümle kurma şekli ile ilgili onun için gramer lazım zaten o da zaman kalıpları filan da bilmek lazım ben hani okuyarak daha çok şey yaptım :) Gramer ve kelime öğrenmek lazım
Hangi gramerleri bilmek lazım günlük konuşma için onları bi yazsana ona göre öğreneyim
Zaman kalıpları var ya hani genel şimdiki gelecek filan onları kastettim :)
Onları biliyordum da unuttum şimdi yav tüm gramerleri yazsana bi normal olarak hangilerini öğrenmemiz lazım günlük konuşma için senin seviye kaç?
Seviye iyi benim ya 😂 Ya şimdi 3 4 tane var genel kullanılan günlük konuşmalarda filan ama detay gibi var bazen birkaç tane daha bu zaman kalıpları için
Nasil basardiysan helal olsun kelime ogrenmeyi nasil yapiyosun anlasana cok sorunum var o konuda
Denemek yapmak gerekir :)
6 dil biliyorum bunlar: ingilizce, fransızca, türkçe, romanşça, italyanca, almanca
Türkçe, İngilizce, Adanaca 😀
O da mı var 😂
Tabiki var ayıkünnü 😀
😂😂
Ben Türkçeyi bile doğru düzgün konuşamıyorum😄
Ahaha kız 😂
Öyle😂😂
😂😂
4:)5. için çalşıyorum:)
Diyosun:))
evet:)
:)) sen?
4 Nazan :)
ismimi mi ezberliyorsun:=) neler onlar:)?
Sordun söyledim Nazan fhfh Türkçe Kürtçe İngilizce Almanca fhfy
Nazan aşağı Nazan yukarı :)) aynı dilleri biliyoruz :))
Nazansin ama sen :)) Aynı dilleri biliyoruz demekki :)
öyle böyle sürekli :)) evet ne tesadüf
Diyosun :)
dedim duy beni prens:))
Duyuyorum ki :))
duydukların belli hoşuna gidiyo:)
Evet :)
belli:=))
Evet:)
:)))))
:)))
İkisi ana dilin değil mi zaten hahshah
Sen nerden biliyosun fjvh
Bir kıza türkçe kürtçe almanca ve ingilizce biliyorum yazmışsın e türkçeyle kürtçe ana dilin oluyor o halde 4 dil diyince şaşırdım bir an dedim noluyo QKQBWJSGDJHWHSSUAJ
Toplamda diye sordum pembeli djdjdj
Olsun benim için ana dil dil bilmek değil hahmshsjd neyse sen yine iyisin ben yarı türkçe yarı ingilizce böyle yaşıyorum
Arttır sen de kız 😂
İnş pandemi olmasaydı kursa falan gidecektim
Bu da bayağı sürdü :)
1,5 Tüürkçe İngilizce ninde birazını
1.5 mu 😂
3,5 tanede hayalim var
😂😂
Hi , Selam , Konnichiwa (subetede wanai ) :)
Selamlasmalar var diyosun :)
Fazlası var :)
Temel seviyedekiler sayıoıyor mu
Kaç ki dhfh
Temel seviyede 4 tane var 😂😂 ileri seviye 1 tane
Türkçe hariç tabii
İlerlet kız sen de :)
İngilizcemi anadilime yakın yapmakla uğraşıyorum diğer diller keyfi ya da zorunluydu
O nasıl peki fjg
C1 di en son, ingilizce kitap ya da akademik makale okuyabiliyorum ama her alandaki makaleleri anlamıyorum o yüzdem bilmediğim alanlardaki makaleleri okuyup kelimelerini öğrenmekle meşgulüm.
Senin bildiğin 4 dil neler?
Türkçe Kürtçe İngilizce Almanca biliyorum :)
Türkçeyle kürtçeyi sayma birisi ana dilin diğeri de doğup büyüdüğün yerde konuşulan dildir muhtemelen. 2 yabancı dil o zaman😊
Toplam 4 oluyor pembeli :)
4 dil ama sadece 2si yabancı dil oluyor onu diyorum
Ben zaten toplam sayısını sordum ondan kız :)
Türkçe 😂
Diyosun 😂
3...
pardon ya Adana şivesi vardı bakk
4 o zaman
Ahah ya 😂😊
İki buçuk diyelim
Buçuklu mu :)
İngilizcem yarım
Kelime filan olarak mı :)
İki bin kelime biliyorum, kalıpları da yarısını öğrendim
Kalıpları da öğrensen :)
Tamamdır
Vücut dili
😂😂
4 dil
Woow eldorado tebrik ederim
Sen peki? Teşekkürler 😅
Nasil yaptın anlatsana bana bende ingilizce ogrenmeye calisyiorum ama kelime konusunda sıkıntım var
Ben hala ingilizcedeyim ya 😅
Yurtdışında yaşıyorum, 1. ana dilim türkçe, 2. ana dilim almanca, ingilizce de: okul da sıkı eğitim görüyoruz, ve inspanyolcam idare eder. İstediğin herşeyi yapabilirsin, ama içten istemen lazım... En iyisi kendine ingilizce defteri al, bilmediğin şeyler yaz ve her gün tekrarla
Çok istiyorum benim için cok önemli bu peki konuşma pratigini nasil yapiyosun?
Öncelikle vocabulary ile başlamalısın. Bir kaç tane kelimeyi bilmen çok önemli, sonradan cümle kurmaya geçersin
Kelime bilgim var b1 seviyesi kelimelerini biliyorum lakin konuşmada yapamıyorum
ingilizce diziler izle
Aslında onu da deniyorum ama yinede olmuyor , bilmiyorum ya insallah bir turlu olacak cabalıyorum ogrenecegime eminim neyse çok teşekkürler tavsiyelerin güzel tavsiyelerin için 😊
Ne demek, lafı mı olur :))
Denemek lazım :)
Mutlaka :)
:)
Sen hangi dilleri biliyorsun?
Türkçe Kürtçe İngilizce bir de Almanca :) Wie geht es dir
Hahaha klasse. Ziemlich gut und dir? :)
Es geht mir gut :)
Freut mich :)
Eksi almışsın fjg
:/ hahaha