Kültür & Sanat Yeni diller öğrenmeyi sever misiniz yoksa uğraşamam ne işime yarayacak diyenlerden misiniz? EresUnBebé Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Aslında severim ama düzgün bir kaynak varsa. Etraf yanlış bilgi kaynadığı için zor oluyor. Yeni diller öğrenmeyi sever misiniz yoksa uğraşamam ne işime yarayacak diyenlerden misiniz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Miraylin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Severim ben İngilizceyi geliştirdikten sonra başka dillere bakacam 0 3 Yorumla EresUnBebé +1 yıl ben hepsini aynanda yapmaya çalışıyorum Yorumla Miraylin +1 yıl Olmaz öyle karıştırsın max 2 dil aynı anda öğren YouTube da polygotlar var onları dinle mesela Yorumla EresUnBebé +1 yıl ayn zaten karışıyor bazen Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 332 cevap paylaştı. Ne uğraşıcam başka işim mi yok, kendi dilim yeter bana. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok severim ama öğrenmiyorum. Çünkü sonsuza kadar türkiye'nin dışına çıkma imkanım yok ve olmayacak 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 420 cevap paylaştı. 1 lisan 1 insan :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Severim ben İngilizceyi geliştirdikten sonra başka dillere bakacam
ben hepsini aynanda yapmaya çalışıyorum
Olmaz öyle karıştırsın max 2 dil aynı anda öğren YouTube da polygotlar var onları dinle mesela
ayn zaten karışıyor bazen
Ne uğraşıcam başka işim mi yok, kendi dilim yeter bana.
Çok severim ama öğrenmiyorum. Çünkü sonsuza kadar türkiye'nin dışına çıkma imkanım yok ve olmayacak
İki Kürtce ama ne demek bilmiyorum
Cok isterdim ama şartlar maalesef
Dil öğrenme konusunda iyi değilim
1 lisan 1 insan :)
Seviyorum.