Yeni dilleröğrenmek ister miydiniz? Kaç dil biliyorsunuz?
İngilizcemi ilerletiyorum İspanyolca ve Arapça öğrenmeyede başladım siz?
İngilizcemi ilerletiyorum İspanyolca ve Arapça öğrenmeyede başladım siz?
Merhabalar. Hevesim var ama ne yazık ki okuldan falan çok bir zamanım olmuyor. İngilizce C1 seviyesin de olduğu için oradan kurtarıyorum ama yine de İngilizcemi geliştirip İtalyanca falan öğrenmeyi aşırı derecede istiyorum. :D
Cevap
11Cevap
Hayatımda hiçbir şey bana zevk vermiyor ve hiçbir şey yolunda gidiyor da denemez. Normalde hep düşünüyorum "ingilizceyi halledeyim de başka dilleri öğreneyim" diye. Fakat hiçbir şey yapasım yok. Bu yüzden ingilizceyi bile ilerletemiyorum.
Evet vaktim olduğunda öğrenmek istediğim daha doğrusu en az B1 seviyesine gelmek istediğim diller var.
• Fransızca
• Almanca
• Arapça
• İspanyolca
• Korece ☾
ben de hevesliyim de heveslikte kalıyor insanın bazen öncelikleri başka olunca tabi not: a101e giren şok kasiyerinin arkadaşının BİM ayakçısı
Rusça, arapça, ingilizce fakat 3 üde derdimi anlatıcak kadar 🤜🤛
Azericeye merak saldım ama başlayamadım 😂
İspanyolca güzel dil. Öğreniyoruz işte hayatın içinde. Oradan oraya...😀
Almanca biliyorum.
İngilizcemi ilerletmek istiyorum.
Ana dilimle birlikte üç dil biliyorum çok güzel değil ama gittiğim zaman derdimi anlatabilirim
İngilizce ve ispanyolca bildiklerim. Kullanabilecek alan lazım yoksa sadece öğrenmiş oluyorsun. Öğrendik duruyo öyle yani öğrenirken kendine kullananileceğin alan da ara şimdiden.
İngilizce Rusça Fransızca biliyorum çince isterdim ama çok detaylı odaklanacak sürem yok
İngilizce ispanyolca ve arapca he. Karisik cd gibi kral😁
Evet öğrenmek için çabalıyorum.
arapça biliyorum sadece
her zaman hevesim var..
Daha Türkçeyi zor konuşuyorum hahahahh
İngilizce için nasıl bir yöntem izliyorsun?
Değilim
Bi ara Hintçe için hevesim vardı
Acil ingilizce
Öğren
Öğrenip kitap, çizgi roman, film vs. Çevirilerini yapmam lzm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?