Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi okur tiplerinden birisin?
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Katılımınız için teşekkürler

Seçenekler arasında bana en çok uyanı seçtim: "Alır almaz hemen bitiren."
Hemen bitiremediğim olsa da çoğunu hemen bitirir ve koleksiyonuma koyarım.
Yaklaşık 6 aydır kitap okumuyorum. Bugün 10 kitap siparişi verdim. Tabi sadece ikisi kendime diğer sekizi başka ilde bulunan kardeşime. O okuduktan sonra ben de okurum. Bana gelecek olan iki taneye ise eş zamanlı olarak hemen başlamayı düşünüyorum.
Alır Almaz Hemen Bitiren: Çoğunlukla, kitapları çevremden ya da kütüphaneden ödünç alıyorum. Kısa sürede okuyup geri veriyorum. Satın aldıklarımı da çevremden isteyen olursa ödünç veriyorum. Geri verdiklerinde evde tutmak yerine çoğunlukla bağışlıyorum.
Ne kadar güzel alışkanlıklar bunlar 🤗🙏
Takıntı boyutunda olması biraz sıkıntı olsa da gereksiz tüketimden kaçınıyorum.
En güzeli.. :)
Aldığım her kitabı okurum ancak eğer elimde başka kitap varsa onu bitirmeden yeni kitaba başlamam, kütüphanede okumayıda çok severim ama en güzeli tek başıma etrafta kimsenin olmadığı , sessizliğin hakim olduğu mekanlarda okurum
Aynen.. En güzeli yoğunlaşmak bir bütün olmak okuduğunla.
Benim için kitapların sonu gelmez çünkü bazen aynı kitabı defalarca okuyabilirim bazen birini bitirmeden başka bir kitaba aniden başlayabilirim ama kitaplarım asla yalnız kalmaz çünkü her zaman onlara deyen bir el var.
Teşekkür ediyorum anlamlı sözleriniz için, ne de güzel özetlemişsiniz duygularınızı ve yaşadıklarınızı.. 🙏
Cevap
7Cevap
Koleksiyona koyan değil de, sıraya koyuyorum ben.. Hemen bitiremiyorum ne yazık ki eski okuma şevkim yok ama tam 5-6 ay önce kazandım dedim, yine gitti. Yavaş yavaş tekrar geliyor.
Önceden çok seviyordum okumayı aldıgım kitabı bitirene kadar uyumazdım ama şimdi okumaya hiç vaktim olmuyor ne yazıkki
Okumak için alıyorum. Eskiden daha çok roman okurdum fakat aşırı seyrek bir hâl almaya başladı.
Denk geldiğinde ya da aradığım kitap ise alırım ve koleksiyona koyarım. Sonrasında ilgi alanlarıma göre sıra ile okurum.
Hemen okuyum bitiriyorum o yüzden haftada 4 kitap rahat okuyorum
Tebrik ederim 🙏👏👏
Okumayan tipim ama düzenli kitap okuma alışkanlığım olsun isterdim
Bir gün oda olur umarım
o da
pardon.. (klavye)
bakalım umarım olur
😊
Eskiden alır almaz bitirirdim şimdi biraz zamanımı alıyor, çünkü yoğun çalışma hayatım var
Ciao
Okuyup sonra alanım. Biraz garip gelebilir ama beğenmediğim kitap kütüphanemde olmamalı.
Ben beğenmediğim zaman off sonuda kötüdür zaten diyip son sayfasını okuyorum bakıyorum iç karartıcı saçma aman okumaya değmez diyip eskiden okuduğum kitabı baştan okuyorum hattaa bir kitabı ezberlemişim bir ara kfkfkf
Alır almaz hemen okuyup bitirmeye çalışan biriyim.
Alır almaz bitiriyorum yoksa boşa almış gibi hissediyorum
Hiç okumayan maalesef 😃
😄
Kitap alan genelde okumayan
Ne demek efenim biz teşekkür ederiz
Alır almaz hemen bitiren.
Fırsat buldukça okuyan
Hemen okur bitiririm dayanamam
sonunu getiremeyen :D
D şıkkı :D
😅
Sonu hiç gelmedi kitabın bende.