Gülben Ergen konserine gittiğimi duyan arkadaşım bana Vizyonsuz dedi, halbuki ben çok eğlenmiştim gittiğim en güzel konserlerden ilk üçe girebilir.
Gülben Ergen konserine gitmek vizyonsuzluk mu?

Gülben Ergen konserine gittiğimi duyan arkadaşım bana Vizyonsuz dedi, halbuki ben çok eğlenmiştim gittiğim en güzel konserlerden ilk üçe girebilir.
Gülben Ergen konserine gitmek vizyonsuzluk mu?
Gülben Ergen bir gün, ben ilkokulda iken sabah programında demişti ki, çalışmayan ev anneleri anlamıyorum müsvette gibi oturuyorlar evde, kimse böyle olmasın.
Kahvaltı sofrasında annem de yanımda idi, gözlerim dolmuştu.
2 yıl sonra sevgili Gülben hanımın türlü po... r. larının çıktığını çevremden duydum. Mahkeme kararı vs derken onca video kaldırıldı. Midem kalkmıştı.
Yıllar içerisinde karışmadığı polemik, edepsizlik, cahillik kalmadı. Hala ay içinde çizgide, Hülya Avşar yahut Gülben ergen ses sanatçısı ise, ben çok merak ediyorum müthiş bir backround'u olan kaliteli sanatçılarımız ne oluyor?
Bunlar tartışmalı konular, ben kendisini dinlemem, izlemem, tanıklık etmem. Yıllar içerisinde bulunduğu durumları bilmekteyim. Ama gidene saygım vardır, siz gidip sevdiyseniz ne âla, buna herkes saygı duyabilir çünkü insanlar o konserlere gidiyor sonuçta. Ben Yaşar, Neşet Ertaş, Kıraç, Tarkan gibi kişilerin konserlerine gittim zamanla, bana göre sanatçı kavramını oluşturan profiller bunlar...
🌺🙏
İnsanları neden sınıflandırılarki kim nerede eğleniyorsa oraya gider kime ne. Ben rap dinliyorum diye banada yapıyorlar aynısını merak etme aldırış etme keyfine bak
😄Rap mi ıyyy dkdlgk
Ortaokuldayken severdim 😃 sonra çok bozdu kendisini. Mesela uçacaksın şarkısıyla az dalga geçmedim 😃 bu şarkıları nasıl dinledik hiç aklım almıyor 😃
😄 Konserde bu şarkı yoktu djfkg
Benim merak ettiğim sadece bu soru için değil genel manada da "vizyonsuz" kelimesini tercih eden insanların, vizyona dair ne düşündükleri, nasıl algıladıkları. Öyle bir sakız olmuş ki bu kelime dillere, önüne gelen bu cümleyi kurar olmuş.
Soruya gelirsek,
o kişiye ve tercihlerine göre olabilir. Ama sen mutluysan, senin için gayet vizyonlu bir hareket. Sonuçta sana mutluluk katmış, öyle değil mi? Bu bile yeterli.
Ben çok eğlendim, ben de önyargı ile zorlama ile gitmiştim sonrasında konserden çıkmak istemedim.
Enerjisi süper sahnesi çok güzeldi.
Eğlenceli şarkılar ve dinleyiciye hakimiyeti, nezaketi naifliği beni kendine hayran bıraktı.
Gülben Ergen konserden sonra sevdiğim bir sanatçı oldu.
Cevap
17Cevap
Hayır değil.
Hayır, hiç alakası yok. boş ver kuzum sen o arkadaşını.
Engel attım aşkom fkfkgk
Khkglfkfjh😘
Ya bu ülkede o kadar acayip insan konser verirken Gülben ablamıza takılıyorlar.
Değil mi yaa😄ben çok eğlendim çokta güzeldi 🤩
Bu kadının konserine de gitmezsin ya , ben gitmem yani
😄Yaa çok güzeldi, denk gelirsen mutlaka git.
Benım konser fobim var ya 🥺 gidemem ben
Yooo şarkıları gayet güzel ben hala dinliyorum niye vizyonsuzluk olsun
Ben çok eğlendim konserinde, vede çok kalabalıktı.
Gülben Ergen’in Farklı Bir TARZI Var Şarkılarıda Vizyon Sahibi Bence Takmayın Siz Hangi Sanatçıyı Dinlemek İstiyorsanız Onu Dinleyin Sizin Kimi Dinlediğiniz Kimseyi İlgilendirmez
sen keyif almana bak bırak milletin dedikodusunu herkes ayni seyden hoslanacak diye bisey yok
Değil o kadının güzel şarkıları da var efsane sesi olmasa da. İnsan eğleniyorsa istediği konsere gider kime ne
hayır tabiki..
aynı arkadaşa sormak lazım vizyonlu olmak için kimin konserine gitmek lazımmış..
Ayy g0tume bak kendisi ne dinliyomuş bach mı chopin mi? Kimsenin kimseye saygısı yok herkesin olayı birbirini rencide etmek amaaan s1kerler diyip bak yoluna fmgksksk eğlendiysen ne mutlu sana. Ona ne
Kişiden kişiye göre değişir ama sen eğlendiysen konserde sıkıntı yok bencede vizyonsuzluk değil kim hangi konsere gitmek istiyorsa ona gider gittiği içinde yargılanamaz
Haklı bence arkadaşın. Vizyondan kastı sanıyorum gülbenin konserine gitmen.
Değildir. Ben gitmem, pek sarmıyor 😃
Götürürüm ben seni fkfkg
Gelmem ki fkfkd
Gülbeni sana getirelim djfkg
Olur 😂
vizyonsuzluk demem ama vaktimi daha ciddi işlerde harcarım :)
belgesel izlerim mesela :)
Yoo, benim tercihim değil kendisi.
zevkler ve renkler tartışılmaz
Bana göre değil
Gitmem
Bir arkadaşını da götür belki o da eğlenip vizyonsuz olur
Vizyonsun 😅
Haiin fkfkg
Bak sorudaki mavi yazan vizyona tıkla orada açıklaması var gkgkh
Estağfurullah abiimmm 😄
Asil vizyonsuz o
😄Gidip söyliycem, sensin vizyonsuz dicem.
Acilen arkadaşını hayatından çıkar
Seviyorum onu 😄
Önce vizyonsuz ne demek onu öğrensin a.. q cahili
Vizyonsuzsun, ama arkadaşa da böyle söylenmez ya
Haklı
Evet tabi
Gülben Ergenin şarkıları da güzel
ayakları güzel kadın
Haklı
Boş yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?