Bir aralar çok istediğim bir şeydi kitap yazmak. Baya baya niyete koymuştum. Yayın eviyle bile anlaşmıştım. Kitabımın konusu amcamın hayat hikayesiydi. Ama o ara amcam vefat edince vazgeçtim. Eğer tekrar yazmak istesem ilk yazacağım kitabın konusu yine amcamın hayatı olurdu.
Bir kitap ismi deyince hep aklıma Namık Kemalin fıkrası gelir.. adam 3/5 çeşit kitap ismi ile Namık Kemale gider Namık beğenmez adama akıl verir kitabın isminde... din gizem ve seks olmasına dikkat et der ve adam 1 hafta sonra döner namiga buldum ismi der ve kitabın ismi şöyledir... Allah Allah Kontesi kim Öptü... herhalde bende isim olarak şunu derdim... Rahibenin Duştan sonra Kayboluşu... fıkraya uygun olurdu... Benim yazacağım kitabın konusu psikoloji siyaset veya hayatın gerçekleri gibi konular olurdu.
Ben güçlü bir kadına hasretim açıkçası. Özellikle eski yazarların edebi yazarların kitaplarında buna rastlanabiliyor güçlü kadınlar görülebiliyor ancak özellikle günümüz dünyasında bakın Türkiye demiyorum genel olarak günümüz dünyasında güçlü kadına çok az yer veriliyor hem kitaplarda hem dizi filmlerde Bu yüzden ben kesinlikle güçlü bir kadın üzerinden yazmak isterdim.
Paralel evrenler arasında kişilerin deneyimlerine ve tercihlerine göre farklılık gösteren hayatlar. konu aşk ağırlıklı olurdu. Hayatta aşık olduğu insanların kişiyi nasıl olgunlaştırdığı konusunu ön planda tutardım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Daha önce yazmış olduğum bir otobiyografik roman ve bir korku romanı var. Şu an ise Psikolojik/Gerilim romanı üzerinde çalışıyorum.
Yani ben Korku/Gerilim/Bilim Kurgu ve Psikolojik konuları seviyorum.