Tam olarak böyle bir tavsiyeye ihtiyacım var. Az okunmuş, çok duyulmamış, değeri anlaşılmayan bir romana ihtiyacım var. Türü ile söylerseniz ❤️ benim için mükemmel bir tavsiye olur.
İddia ediyorum çoğu insan bilmiyordur ama mükemmel bir kitaptır dediğiniz bir roman var mı?
Wattpad platformunda okuduğum, sonradan basılan bir kitap, Morfin ile Vitamin. Okurken hem ağladım, hem güldüm. Sonlara doğru özellikle bir karaktere saplanıp kalmıştım, ah bebeğim, seni tekrar okumak için sabırsızlanıyorum...
Goethe - Genç Werther'in acıları. Bu kitap o dönemin sorunlarını anlatmakla birlikte kahramanın aşk acısını anlatıyor. Bu aslında çok bilinmeyen bir kitap değil ama okuyanların bir kısmı sıkıcı buldukları için yarıda bıraktıklarını söylüyorlar. Onların aksine ben çok akıcı bir şekilde okumuştum çünkü mükemmel bir kalemi var yazarın.
İskender Pala - kalp Kısaca ve öz anlatacak olursam kalbe dair her şeyin çok güzel uslüple anlatıldığı bir roman.
Adam Fawer - Oz Fantastik, macera türünde bir roman. Elimden bırakamadığım sayılı romanlardandı.
Jean Christophe GrangeKongo'ya ağıtGrange'nin her zamanki tarzı cinayetler ve heyecan. Afrikalı bir aileyi konu alıyor. Afirakada dönen kirli oyunları falan anlatıyor. Normalde yazarın çoğu kitabını okudum ve çok severim. Ama bu kitabını pek görmüyorum. Hatta almak için bile zor bulmuştum. Belki de bana denk gelmemiştir bilemedim.
Aslında yazarın tarzını bilen biliyor. Hakan Günday gayet kaliteli işler çıkarıyor. Şimdiye kadar tek kitabını okuyabildim henüz ama o bile yetti. Eğer okumadıysanız, yazarın Kinyas ve Kayra kitabı size tavsiyemdir..
son 10 yılda okuduğum en iyi araştırma kitabı diyebilirim. bu kitabı okuyanların, coğrafya, dış ticaret, bankacılık, din, sanayi devrimi gibi konularda birazdan fazla gelişmiş olması şart.
Dolunayda açan çiçek herkes bilmez ve bilse de okumamıştır ama verdiği mesaj okadar güzel ki kendimden bir parça buldum o kitapta ayrıca ng kabalın gençlik serüveninden bir kitap ve 02.02 kitabıyla bağlantılı okuyup yorumunuzu beklerim