Benim için yeni bir tür olan yağlıboyaya başladım. Bir süredir kendi çapımda küçük denemeler yapıyordum. Dün gece bitirdiğim bu çalışma, bence paylaşmaya değer ilk yağlıboya çalışmam oldu. Elbette henüz fırça darbelerim ve renk tonlamam biraz çiğ, zamanla gelişecek.
Fikirlerinizi önemsiyorum…
Görüş ve beğenilerinize sunarım…
(Çalışma nü, fakat görünen erojen bir nokta olmadığı için sansür uygulamadım paylaşıma…)
İstersen yapamayacağın şey yoktur zaten yeteneğin de var bu konuda.. tonlama ve ışıklandırma üzerine biraz daha ağırlık vermen lazım gibi... fırça seçiminde mi bir yanlışlık yaptın acaba? Hatlar çok belirgin.. genel olarak ilk çalışmaya göre çok iyi... ellerine emeğine sağlık...
Çoooook iyi olmuş gerçekten 👏🏻👏🏻 ellerine sağlık valla ne denebilir ki başka... Saçlarını uzun kizil ve daginik bir şekilde yapsaydin mükemmel ötesi falan olurdu ama onu da demeden geçemeyeceğim. böyle de çok iyi 👍🏻👍🏻
Aslında kullandığım modelin saçları bölye mor-gümüş karışımı birşeydi, fakat elimdeki boyalar ile bir türlü doğru rengi elde edemeyince uyumlu olduğunu düşündüğüm birşeyler denedim. Dediğim gibi acemilik var henüz...
Acemilik mi? Ahahahhah güldüm ne acemiliği mükemmel olmuş.. bu acemilikse ustalığını hayal bile edemiyorum... Bu saçta çok hoş sadece gorseldeki kadinin vücut yapısını birine benzettigim için kızıl uzun saçın çok yakışacağını düşündüm 😂. Ama yani böyle de yani her türlü çok çok iyi 🌷basarilarinin devamını dilerim