Yenileri gelmediği için eski koleksiyonların tozlanmış dünyalarında geziniyorum...
Devam etmelisiniz, yalnız devam ederken mizahın yanı sıra biraz daha kendi bilinçaltınızdan esinlendiğiniz ciddi eserlerinizi de görmek isterdim şahsım adına. Biraz daha bohem, psikolojik -empresyonizm de olabilir- çizimleri görmek hoş olabilirdi.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Devamı gelecek diyerek bir açık kapı bırakmak isterim tabii ki.
Maalesef hayat telâşesinde lüks bir meşgale olarak yerini almak üzere. Kendimden bir parçayı aktarmak adına başlayıp yarım bıraktığım pek çok çizim var. Sürdürülebilirlik şu an için problem. Sabit bi' düzende tamamlayıp düşük bütçeli sergimde paylaşacağım.
Böyle bir yeteneği sakın hayata kurban vermeyin; belli bir dönem sürdüremeseniz bile mutlaka geri dönün. Resimlerinizle, mizah anlayışınızla merakımı cezbediyorsunuz bu yüzden hep tam destek :)) açık kapı olduğunu duyduğuma sevindim. ✌🏻
özel mesaj olarak yazmak istedim fakat "Bu üyeye mesaj gönderemezsin" uyarısı aldım. buradan yazayım; yayınevlerine vs. portfolio yollamalısın diye düşünüyorum.
Ya bende çizim yapmak istiyorum. Nereden başlamalıyım yardımcı olur musunuz. Kurs a gitsem mi acaba
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dijital çizim istiyorsan ipad üzerinden procreate veya Adobe Illustrator kullanmanı öneririm dostum. Kurslara vs. boşa para harcama, YouTube yardımıyla ve sık tekrarla ilerlersin.
Şu an için zor gelmiyor fakat hayli vakit alıyor. Diğer sorulardaki çizimleri biliyorsun zaten, onlar deviantart gibi komplike içeriklerin oldugu mecralar için çerezlik kalıyor. Süreklilik ve vakit lazım yani, bayram tatilinde çizilmiş içeriklerle kalıcı olmak zor =/