Tiyatro konusunda öneri yapar mısınız?

Arkadaşlar bu yıl unıversıte son sınıftayım. Ama ıstedıgım bolumu okumuyorum.23 yasındayım. boyum cok uzun degıl..1.55-1.60cıvarı. Hazal Kaya gibi düşünün. ama fiziğim güzel. saclarım bele kadar uzun sıyah duz.. yuzum de guzel. son 2-3 yıldır içimde oyuncu olma isteği var. belki konservatuvar eğitimi alamam ama tiyatroyla ilgili bir kursa gıtmeyı dusunuyorum. gecıcı bı heves degıl bunu belırteyım. bır yandan calısrım bı yandan da haftasonları veya aksamları falan bır kursa yazılıp gıderım dıyorum. önerebileceğiniz profesyonel anlamda tiyatro kursları var mı? hobi olarak değil profesyonel olarak dusunuyorum. yanı seneye kursa gıttıkten sonra ufak ufak rollerde baslayabılırım belkı. bıde benım aklım takılan su soru var..1-2 kere dızı ızlerken annemın yanında actım bu konuyu.. oyuncu olmak ne guzel falan. annem basladı onlar opusuyor sevısıyor gormuyo musun.. o oyle dıyınce de bende hemen bınnur kayayı falan ornek gosterıyorum.. o zaman bısey demıyo.. bı ından oyuncu oldu dıyelım ıllakı sevısıp opusmesı mı gereklı.. tamam acıgım. dız ustu etek, sıfır kol falan gıyerım.. ama o tarz roller bana ters gelıyor.. kendıme hep Binnur Kayayı örnek almısımdır. kadının bır tane oyle saçma sapan rolde oynadıgını gormedım. onumuzdekı yıl kursa yazılana kadar bu yıl bos zamanlarda tıyaro ıle ılgılı kıtaplar okucam ve elımden geldıgınce tıyatrolara gıdıcem ıns.. onerebılecegınız mutlaka ama mutlaka su oyunu gıt ızle, bu tıyaro kıtabını oku dedıklerınız varsa soyleyebılırsınız.. ne kadar cok tıyatro oyunu ızlersem ıyı olacagı kanısındayım. sonucta en kadar cok gozlem yaparsam o kadar ıyı…bana bı yol gosterın lutfen ne yapmalıyım ben. ailemı nasıl ıkna edebılırım bu konuda? ozellıkle de annemı :(((
Tiyatro konusunda öneri yapar mısınız?