Dünya Tarihi nin ilk kamera çekimlerini Youtube dan ya da sosyal medya dan izliyormusunuz. Asırlarca hiç bozulmadan düzeltilerek ve renklendirilerek günümüze kadar gelen bu videoları izlememek elde değil :)1890-Fransa Paris
19. yüzyıl sonlarından gerçek siyah beyaz kamera çekimleri! İzlediniz mi?
fransızlar ilk kameranın icat edildiği yıllarda çekim yaptıkları görüntüleri kaybetmemiş günümüze teknolojik imkanlar ile renklendirerek günümüze getirmişler evet günümüze bakıyorum insanlar daha da yozlaşmış eskiden insanlar ne kadar mutluymuş iç içe şimdi herkes birbirine yabancı
Bende YouTube da ilk gördüğüm de simülasyon sandım meğer restore edilmiş renklendirilmiş kamera görüntüler o zamanları insanlar ne kadar da iç içe ve barışık mutlu imiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha önce izlemiştim. Bana gizemli gibi geliyor, böyle şeyler.
Gizemli değil gerçek ancak görüntüler restore edilmiş renklendirilmiş
Eskilerin böyle sade güzel olması gizemli olması anlamında dedim, kardeşim.
Eski insanlara bak bir de günümüze bak. Zaman ilerledikçe geriye gitmişiz
fransızlar ilk kameranın icat edildiği yıllarda çekim yaptıkları görüntüleri kaybetmemiş günümüze teknolojik imkanlar ile renklendirerek günümüze getirmişler evet günümüze bakıyorum insanlar daha da yozlaşmış eskiden insanlar ne kadar mutluymuş iç içe şimdi herkes birbirine yabancı
İzledim. Çok güzel ve etkileyici gerçekten de.
Bende YouTube da ilk gördüğüm de simülasyon sandım meğer restore edilmiş renklendirilmiş kamera görüntüler o zamanları insanlar ne kadar da iç içe ve barışık mutlu imiş