Kültür & Sanat Pulp Fiction çizimi olmuş mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Ne çizdiğimin belli olmadığı bir günde yine değerli görüşlerinize ihtiyaç duydum.Ayrılmaz ikilileri karıştırdım sanırım, Vincent ve Jules'i bir hayli üzmüş olmalıyım.Sizce olmuş mu? Pulp Fiction çizimi olmuş mu? Cevapla Ayrılık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ayrılmaz ikili kısmı doğru olmuş 🙂 Saçlara bayıldım, ellerine sağlık. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bitiyorum senin şu ters köşe çizimlerine şffşlddş 1 0 Yorumla
Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saç, bıyık uyumları çok güzel olmuş efsane ikililer için ellerine sağlık😄 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl sağdaki Metin Akpınara daha çok benzemiş ama güzel olmuş :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sağdakiler gerçekten çok gerçekçi ve güzel olmuş -ama zeki alasyaya saç yakışmamış-, bunu nasıl yapıyorsun 1 0 Yorumla
CraVian Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ı da fena andırıyor. Zeki Müren'in yaralı gönül şarkısı gibi. 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Troll olduğunu düşünmeye başlıyorum artık 1 2 Yorumla Vanessa__ +1 yıl Galiba öyle Yorumla Soran +1 yıl Bir miktar. Yorumla
manolyasokağı Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yaa onlar da kimmiş bizimkiler varken. Eline emeğine sağlık efsane olmuş 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zeki ile metin gibi olmuş daha çok 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zeki - Metin de yakışmış hani 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 911 cevap paylaştı. Iyisin iyi. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar