Dürüst olmak gerekirse evet komik ama türk kültürüne yakıştığını düşünmüyorum kişinin gözünün içine bakarak küfür edilmesi hakaret edilmesi gizli kalması gereken sırların ifşa edilmesi bir eğlence olamaz.
Hasan Can Kaya’nın “Konuşanlar” programında yaptığı mizah hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gözünün içine bakılarak hakaret edilen kişi bile hunharca gülüyor ya da susup izin veriyorsa biz de buna sadece güleriz. Bence adamın orijinal bir programı var. Severek izliyor ve gülüyorum. Türk kültürü diye bir şey yok artık. Modern yaşamda her şeyi alıyor ve değişiyoruz.
İnsanlar, parasını verip bilet alıp gidiyor. Oranın ortamını ve anlatması gerekenleri de biliyor. Herkesin kendi düşüncesi. Adam zorla kimseyi oraya davet etmiyor. Kendi bir düzen kurmuş, güzel ilerliyor. Beğenmeyen izlemez bu kadar basit. Burada yaşanan olayları gizliden soranlara yorum yapanlar, orada net konuşanını görüyor. Konuşanların KS deki sorulardan pek farkı yok. Bura da bile insanlar her şeyini açıkça anlatıyor. Kimi güler, kimi gülmez. Ben izlerken gülüyorum açıkçası. Etrafımızdaki insanlar da, oradakinden farksız.
Peki parasını veriyor içeriğini biliyor ve gidiyor diyosun p*rno film sektörü hakkında da aynı şeyi söyleyebilirmisin paraları veriliyor birliktelik yaşanıyor bunu kaydedip parası karşılığında satılıyor ama bu sektör kültürü kötü etkiliyor kıyasladığın zaman kültüre verdiği zarar aynı
Kültür? şu an ki davranışlar ve konuşulan mevzulara bakar mısın? En basitinden burada ki mevzular ve sorular. Dediğin mevzular 2010 dan sonra bitti. İnsanlar şu an çok hızlı ve örf, adet vb. Durumlar kalmadı
Küfür edince komik olduğunu zanneden bir tip işte. İnsanları aşağılıyor ve aşağılanan insan da buna gülüyor. Annesi babası böyle yapsa tripten tribe girer. Değişik kafa yapıları. Konukları da tencere kapak misali. 😏