Ben bu konuda biraz garibim. :D İstediğimde güzel, istediğimde çirkin yazabiliyorum. Mesela bazı insanlar yazı şeklinden tanınır ama beni tanımaları imkansız. :D Bir bakmışsınız reçete yazar gibi yazmışım, bir bakmışsınız inci gibi. :D Cidden arada dağlar kadar fark var. Sabit tutup güzel yazı yazan insanlara cidden hayranım.
Yazı tipini yerim senin.. :D Güzel olduğunu düşünüyorum, ben beğeniyorum. Başkalarından ama hiç yazın güzel diye bir iltifat almadım.. Almama da gerek yok diye düşünüyorum, kendi fikrim yeter..
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni de yesene? 😉 Açıklamana bile gerek yok, her şeyin mükkemmel nokta.
1. fiziksel sağlık sadece uzuvlardan ibaret değil 2. kişinin işlevselliği bozulmuşsa ! ne alaka ne işlevi ayrıca gerçeği ayırt etmekle ölçemezsin zihinsel sağlığı, kalıcı olma durumu da zihinsel soruna göre değişir bir sürü rahatsızlık var bir çoğu ilaçlarla düzelebiliyor ya da iyileşme olabiliyor. bellek kapasitesi yeterli değil cümlesi de saçma zihinsel engelli olup süper zeka olan tiplerde var 3. zihinsel sağlığın fiziksel sağlığa etkisi diye başlık atmışsın , fiziksel sağlığın zihinsel sağlığa etkisini yazmışsın. ya sen notları eksik aldın ya hocan uzak eğitimle mezun oldu ayrıca gerçekten biraz düşünsen hocanın notlarına da gerek yok dediklerimin doğru olduğunu anlaman için yaşın 13-14 değilse
Kendisi uzman psikolog, ya tabi ki dediklerinizi konuşuyoruz, bunlar sadece açıklama, detay yok yani, yazsak sizin yazdığınız kadar çıkar zaten. İyi günler.