Türkiye Türkleri neden çekik gözlü değil?

Yaptığım araştırmalara göre MU , Atlantis ve Lamurya kıtalarının Nuh tufanı sonucu yok olduğu ve bu adalardan kurtulan ırkların oluşturduğu 3 tane ırk olduğu bilgisine vardım.

Sarışınlar (Kuzey Avrupa) ,
Siyahiler (Güney Afrika - aşırı siyah)
çekik gözlüler (Çin , japon , Kore , Türk ) .

Çekik gözlüler : Mu kıtası
Sarışınlar : Atlantis
Siyahiler : Lamurya

Bu üç ırk tufan sonrası şuanki karasal yapıdan oluşan dünyaya kendi konumlarından çıkması ile dünyaya yayılıyor.

Aslında bu noktada Nuh tufanına bir parantez açmak lazım. Pek çok din ve birbiriyle etkileşimde bulunmayan kültürlerde de karşımıza çıkan bu olay tek bir Nuh tarafından yaşanmamıştır. (Bence)

Karaya çıkıp yayılan 3 Büyük ırk zamanla birbirleri ile kaynaşmış ve bazı yeni ırklar türemiştir.

Beyaz ırk (sarışın ve çekik gözlülerin birleşmesi ile ) ,
Vietnam ve kızılderililer ( sarışın ve siyahilerin birleşmesi ile )
Kızıllar (beyaz ırk ve çekik gözlülerin birleşmesi ve mutasyon ile)

Beyaz ırk ve VK (viatnam-kızılderili) birleşmesi ile de Hint , Arap ırkları ortaya çıkmıştır.

Arap ve Çekik göz ırklarının birleşmesi ile de Türkiye Türkleri ortaya çıkmıştır. (Kavimler göçü , Bizans ile kaynaşma sonucu sarışın geninin yayılması ) bu sayede Anadolu'da çekik gözlü , sarışın ve beyaz ırk genleri baskın olan ama aynı ırka mensup bireyler türemiştir.

⚠️ Soruyu sorma amacım bilgilendirme değil , soru biçiminde olmayan paylaşımdan soru kaldırılmasın.

Tamamen internet araştırmam sonucu bu bilgilere ulaştım. Farklı bişey bilen varsa beni düzeltsin. Farklı bir bakış ile bakmak isteyen varsa görüşünü atsın. Sohbet ortamı oluşturalım.
İyi geceler herkese...
Türkiye Türkleri neden çekik gözlü değil?