Kültür & Sanat Örf ve adetler sizin içi önemli mi? KonumYok Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Fıkırlerınızı merak edıyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Örf ve adetler sizin içi önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Öyle bir aileden geldiğim için evet aşşşırı çok önemli,önemsiz diyen herhangi birinin de hayatımda yeri yok ben onlarınkine zaten müdahil olmam. 1 0 Yorumla
BegümÇelik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Önemli değil bence zamanla onlarda değişmeli. Örf ve adet diye saçma sapan şeyler yaptırıyorlar 2 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir kısmı Önem liTamamen terk etmeyi saçma buluyorum 1 0 Yorumla
biumuttur Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Örf adet herkes için önemli olmalı bu milletin olmazsa olmazları var... 1 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl doğru bulduğum, koruduğum gelenekler de var anlamsız bulduğum da. 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Daha çok dinin usülleri önemli benim için. 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 39 +1 yıl abartılı adetler olmadığı sürece evet.. 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır, çok saçma bulduğum gelenekler var. 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 447 cevap paylaştı. Ne olduğuna bağlı... 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 744 cevap paylaştı. Yıl 2022 aga 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Öyle bir aileden geldiğim için evet aşşşırı çok önemli,önemsiz diyen herhangi birinin de hayatımda yeri yok ben onlarınkine zaten müdahil olmam.
Önemli değil bence zamanla onlarda değişmeli. Örf ve adet diye saçma sapan şeyler yaptırıyorlar
Bir kısmı Önem li
Tamamen terk etmeyi saçma buluyorum
Örf adet herkes için önemli olmalı bu milletin olmazsa olmazları var...
doğru bulduğum, koruduğum gelenekler de var anlamsız bulduğum da.
Önemli değil benim için. Ama saygı gösteririm her zaman.
Daha çok dinin usülleri önemli benim için.
Hayır çoğunu umursamam
abartılı adetler olmadığı sürece evet..
Hayır, çok saçma bulduğum gelenekler var.
Ne olduğuna bağlı...
Değil
Önemsiz ve gereksiz
Az çok önemli
Pek değil
Yıl 2022 aga
Evet onemli
Hayır
Hayır çoğu saçma
degil