Kültür & Sanat Galadriel çizimi neden olmamış? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Yüzüklerin Efendisi üçlemesini izlerken Galadriel'i çizeyim dedim.Yine üst üste izlediğim filmleri çorba yapmış olmalıyım, sonucu pek memnun etmedi.Tacı bile karıştırmışım =/Değerli görüşlerinizle aydınlanayım istedim.Neden olmamış?Galadriel, hazırsan çıkalım balım.. Galadriel çizimi neden olmamış? Cevapla Film Soruları Memnuniyet Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AntoniusBlock Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ceku bu ! Cekunun babası sensin, bulduk seni 1 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl O soruyu sana sormak lazım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kendime sorunca işin içinden çıkamıyorum Sad =/ Yorumla SadFragile +1 yıl Kesin çıkamıyorsundur😄 Yorumla SadFragile +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli_Emekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yüzüklerin efendisine bakıp da gorayı kağıda işlemek bence daha üstün bir yetenek. Kesinlikle hayalgücünden ötürü takdir edilmen lazım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah hafiz. Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl goradaki ceku olmuş sanki :) özeniyorum bu yeteneklere eline sağlık 2 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İrlanda versiyonunda anadolu versiyonuna geçiş yapmışsın 🤣 1 0 Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Türk bi ünlünün aynısı olmuş adını bilmiyorum 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Biraz kilo almış pandemi galadriele yaramamışş 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kalbimdeki deniz dizisindeki denize benzemiş fjjf 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl neyle ciziyorsun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Adobe Illustrator ile. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ustunden mı gecıyorsun fotografın Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafın genel hatlarını çizip, renk ve gölgelendirme yapıyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla
En İyi Cevaplar