Yine keyfimin kaçtığı bir vakitte çizim yaparak kafayı dağıtayım dedim.. Efsaneler arasından Monroe'yi seçtim lakin saçları detaylandırırken uyuyakalmışım. Sonuca ulaşır ulaşmaz değerli görüşlerinizle beni aydınlatın istedim =/
Yüz hatları çok keskin olmuş dudağı hiç benzememiş. Bence sen kendi hayalindeki Marilyn Monroe'u çizmişsin. Geçen şener şeni de sen çizmiştin sanırım o çizimini beğenmiştim ama. Bunu o kadar beğenmedim maalesef
Yinede teşekkürler emeğe saygı Hee tabi şu da var buradaki olumlu veya olumsuz görüşler seni daha fazla geliştirebilir. Ben objektif ve samimi yorum yaparım beğenirsem beğendim derim beğenmediysem beğenmedim derim. Açık ve net.
Eğer bilerek bir ünlüyü bir başka ünlüye benzetmeye çalışıyorsan çok iyi başarıyorsun. Çünkü bu bildiğin Scarlett Johansson ki, bunu bilerek yaptığın aşikar. Başarılar!
Kaştaki kavisli dikkat etmemişsin, daha düz çizmişsin kaşı biraz daha kavisli olmasi daha iyi olurdu ve hafif bi gülümsemeyle çizimin daha güzel olabilirdi. Ellerine sağlık 🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çizim müthiş olmuş ama sanki çenesi biraz uzun mu olmuş ne onun dışında tıpkısının aynı diyebilirim