Güzellik & Bakım Marilyn Monroe güzelliği abartılıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence gelmiş geçmiş en güzel kadın unvanını hak etmiyor. Marilyn Monroe güzelliği abartılıyor mu? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl zamanının güzel kadınlarından demekki. şimdi güzel mi derseniz zevkler değişmiş olabilir. 0 0 Yorumla
Sevilmekistiyorum00 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bence hak ediyo dramatik bir cocukluk yaşamis ve guclu birisi borderline kisi buna ragmen cok iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çirkin bir kadın bu aleyna tilki bundan güzel değilse ağzıma yüzüme kürekle vursunlar 3 1 Yorumla KerizZ +1 yıl Değil Yorumla
Ecenaz09 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl yolda bundan daha güzel kızlar görüyorum :D 5 0 Yorumla
haktan32 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl heralde deli kadının altı parmağı vardı hep amarigan oyunları bunlar gıyamet geliyağğğğ 0 0 Yorumla
vitaminikabugunda0 Takip Et Yoda Yaş: 61 +1 yıl Güzel kadın. Hem de bayağı güzel bir kadın bence 1 0 Yorumla
34edebiyataşığı93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Bizde değil de Abd'de çok abartılıyor. 1 0 Yorumla
CehennemdekiVodka Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşırı bir güzelliği yok bir ben edemez mesela 😛 3 1 Yorumla Harith3 +1 yıl Vodka kafa yaptı sanırım. :D Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Abartılıyor.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
zamanının güzel kadınlarından demekki. şimdi güzel mi derseniz zevkler değişmiş olabilir.
Bence hak ediyo dramatik bir cocukluk yaşamis ve guclu birisi borderline kisi buna ragmen cok iyi
Çirkin bir kadın bu aleyna tilki bundan güzel değilse ağzıma yüzüme kürekle vursunlar
Değil
yolda bundan daha güzel kızlar görüyorum :D
heralde deli kadının altı parmağı vardı hep amarigan oyunları bunlar gıyamet geliyağğğğ
Güzel kadın. Hem de bayağı güzel bir kadın bence
Bizde değil de Abd'de çok abartılıyor.
Abartı o kadar da güzel değil
Aşırı bir güzelliği yok bir ben edemez mesela 😛
Vodka kafa yaptı sanırım. :D
Güzellikten ziyade çok çekici
Sempatik sadece😊
Cok guzel
Çokta güzel değil
Abartılıyor..
Bence güzel gayet
monica bellucci