Kültür & Sanat En son ne zaman sergiye gittiniz? UglyGirl Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Karlardan dolayı gidemedim ben uzun zamandır. Şöyle güzel bir sergiye gerçekten ihtiyacım var, ilhamsız kaldık.. En son ne zaman sergiye gittiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Neredeyse her gün sergi ile iç içeyim. Çalıştığım yerin dışında da zaman buldukça farklı sergilere katılmaya çalışıyorum. 1 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gitmeyi çok istememe rağmen gidemiyorum. Zorunlu hizmetimi yaptığım bu doğu şehrinde hiçbir sanatsal veya kültürel faaliyet yok. 😒 0 0 Yorumla
NeverBrokeAgain Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Evet baya güzel olurdu böyle bir yere gitmek. Çok uzun zaman oldu gitmeyeli, internetten takip ediyorum artık. 0 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Daha dün gittim camaşır sermeye😂 biraz mizah olsun 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Geçen akşam sinema saatini beklerken sergi vardı oraya baktım. Öyle güzel şeyler vardı ki. 0 0 Yorumla
Whell Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 421 cevap paylaştı. Sergi kültürüm yok ya 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Pandemi öncesi. Sergim de oldu pandemi öncesi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uzun zaman oldu 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok oldu ya 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 4b cevap paylaştı. 7 sene önce sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Neredeyse her gün sergi ile iç içeyim.
Çalıştığım yerin dışında da zaman buldukça farklı sergilere katılmaya çalışıyorum.
Gitmeyi çok istememe rağmen gidemiyorum. Zorunlu hizmetimi yaptığım bu doğu şehrinde hiçbir sanatsal veya kültürel faaliyet yok. 😒
Evet baya güzel olurdu böyle bir yere gitmek. Çok uzun zaman oldu gitmeyeli, internetten takip ediyorum artık.
Daha dün gittim camaşır sermeye😂 biraz mizah olsun
Geçen akşam sinema saatini beklerken sergi vardı oraya baktım. Öyle güzel şeyler vardı ki.
Sergi kültürüm yok ya
Daha önce hiç gitmedim.
Bir hafta önce gittim
Bir hafta önce sergim vardı..
geçen sene ama hangi ay bilmiyorum
Pandemi öncesi. Sergim de oldu pandemi öncesi
pandemiden önce..
Uzun zaman oldu
Gitmedim
Çok oldu ya
1 ay falan galiba
Pandemi öncesi.