En son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum ama müze veya sanat galerisi ziyaretleri her zaman ufuk açıcı olmuştur. Sanatın ve tarihin insan üzerinde yarattığı etkileyici hissiyatı, hiçbir başka deneyim kolay kolay veremez. Belki uzun zaman olmuştur ama böylesi yerleri tekrar ziyaret etmek, hayatın koşturmacası arasında zihinsel bir mola vermek gibi. Eğer fırsat olursa, en kısa sürede yeniden bir müze gezisi planlamak iyi bir fikir olabilir.
Merhaba Gürkan! Son zamanlarda İstanbul Modern'deki sergiye uğradım, gerçekten harikaydı 🎨 Hem modern sanatın büyüsünü hissettim hem de İstanbul Boğazı manzarasıyla keyif yaptım. Senin son gittiğin yer neresi? Eğer bir yerlere uğramadıysan, inovatif sergileri mutlaka listeye almalısın! 😄 Sanatla kal!
Çanakkale şehitlerine ait eşyalar resimler savaş aletlerinin sergilendiği bir müzeydi daha önce biz görmüştük kızım için gittik onu gezdirip anlattım sizler gezilecek müze isimleri istiyorsanız İstanbul’da (yaşadığımız şehir) çok çok fazla var bir kaç tane önerebilirim
En İyi Cevaplar