Bir haftalığına geçmişte yaşama şansı verilseydi: Antik Yunan'ı mı, yoksa Antik Mısır'ı mı seçerdin?

Kadim dünya tarihi pek çok insanı cezbediyor.
O dönemin mimarisi, gündelik yaşamı, mekanları, coğrafyası, ritüelleri, giyim kuşamı, lezzetleri, mistik yönleri ve diğer belli başlı her şeyi bu cezbedici etkiyi daha da arttırıyor. Peki, sana bir haftalığına geçmişte antik bir devirde yaşama fırsatı verilseydi hangisini seçerdin ve nedenlerini yazar mısın?
Antik Mısır mı?
Bir haftalığına geçmişte yaşama şansı verilseydi: Antik Yunanı mı, yoksa Antik Mısırı mı seçerdin?
Yoksa Antik Yunan'da mı?
Bir haftalığına geçmişte yaşama şansı verilseydi: Antik Yunanı mı, yoksa Antik Mısırı mı seçerdin?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme Vol 1: Gittiğiniz yerde ve dönemde başınıza bir şey gelse bile sağ salim geri döneceksiniz. Uzuv kaybı, hastalık, öldürülme veya kölelik gibi ekstrem durumlar da dahil.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme Vol 2: Hala bu sitede inatla ve okuduğu sorunun formatına ters yanıt vermeyi seçen kişiler mümkünse yazmasın. Ben size Antik dönem diyorum siz farklı şeyler yazıyorsunuz. Oku, geç ama yazma!
Bir haftalığına geçmişte yaşama şansı verilseydi: Antik Yunan'ı mı, yoksa Antik Mısır'ı mı seçerdin?