AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Neden olmasın? Yalnız başına yapabileceklerini bilsen kendine şaşarsın. Kendine güvenen ve kendini seversen istediği her şeyi yapabilir Kızlar Bir Adım Öne
İnanman yeter. Yalnız başına avmde saatlerce eğlenebilirsin de, sinemalara girip kahkahalara boğulabilirsin de ๑
Bi söz okumuştum cafeye yalnız gidebiliyorsan sen herşeyi almışsın demektir mi neydi tam hatırlamıyorum ama bir insan sinemaya da yalnız gidebilir, tatile de yalnız gidebilir, cafeye de yalnız gidebilir.
Sosyal fobin yoksa gidilir niye gidilmesin dicemde asıl sosyal fobin varsa onu yenmek için inadına tek gitmelisin, her türlü gidilir yani tek. Kaybedeceğin bir şey yok sonuçta...
Köyden indim le cane Batmana vardım,
Batmandan Diyarbekire bir bilet aldım,
Kara tren bozuldu Silvan düzünde,
O yaban yollarda hasrete kaldım.😄
Korku filmleri haricinde hepsine yalnız gidebilirsin.
En keyiflisi ise komedi filmleri oluyor sinemada
Gidilir ama son tercihim olurdu şahsen, arkadaşlarla daha zevkli
Yok benimkiler hep yılan kimseylr vakit geçirmek istemiyorum
Ben çoğunlukla yalnız giderim ve çokta keyifli olur. Az önce sinemadan bile yanlız çıktım. 🤗
Gidilir tabi yalnız sinemaya gitmek de eğlencelidir
Yoo neden olsun? Ben de tek gittim dün, en ufak bir garipseme bile olmadı
Tabiki gidilir. Kendi başına bir şeyler yapmanın tadı hiçbir şeyde yok.(çünkü film hakkında düşüncelerini söylediğin zaman seni yargılayacak biri yok.) O yüzden kafana göre takıl.
Bu yorumdan sonra gidesim geldi
Çünkü çevremdeki yılanlardan bıktım yalnız kalmak bişeyler yapmak istiyorum
Hemen gitmelisin o halde. İyi seyirler!
Herkesin çevresinde çıkarcı ve yargılayıcı insanlar vardır. Hayatından uzaklaştırmalı kendine bakmalısın çünkü senin hayatın, başkasının başrol olmasına izin verme ve nasıl istiyorsan öyle yap. Kendi doğrunla kendi yanlışınla. Kendin olduğun zaman daha rahat ve mutlu olacaksın inan bana, yalnızlık değil de tek başınalık olarak bakmalısın olaya.
@cielbut aslında son söylediğin şey, yargılama kısmını çıkarırsak aksine tek gitmenin tek eksisi bence, ben filmi izledikten sonra karşımdaki ile beraber beraber filmi değerlendirmeyi ve fikir alışverişinde bulunmayı seviyorum, aynı fikirde olmak zorundada değiliz, yargılamaktan kasıt fikre katılmamaksa katılmak zorunda değil farklı düşünebilir, bir insan sırf film için bi başkasını neden yargılasın ki? Bunun için yargılayacak biri ise en baştan o kişi ile arkadaş ya da muhattap olmam zaten. Onun dışında tek gitmenin kaybettireceği bir şey yok bence, hatta filme yoğunlaşabilme açısından daha iyi.
Sen almazsın ama ayırt edemeyebilirsin kimse gelip de ben çıkarcıyım yargılarım demez ya ilk günden. Bu hayatta her şey için yargılayacak insan var ben de düşünmezdim ama oluyor keşke olmasa. Ayrıca yargılamak dediğim şey anam babam yargılamak farklı düşünmek değil.
Açıkçası ben anlıyorum, bence insanlar konusunda kimin nasıl biri olsuğuna dair baştan analiz yapmak zor bir şey değil. Az arkadaşım var ve genelde doğru insanları seçerim doğrusu...
Ben de anlıyorum. Kişiden kişiye göre değişir.
@theghost278 kardeşim dediğim insan bana düşman oldu doğru insan diye bi şey yok bu hayatta buna artık çok eminim
@soran umutsuzluğa kapılırsan baştan kaybedersin zaten...
@theghost278 umutsuzluğa iten de insanlar.
Herkes kötü bi sen iyisin öyle mi?
@theghost278 üf tamam tamam
Öyle bir şey dediğini düşünmüyorum ama neyse.
@soran Yanlış anlama bu bir iğneleme değildi, söylemek istediğim şey, tek bir kişiden dolayı, hele ki o kişi sıkı bağımız olan biriyse bütün inancımızı yitirip herkesi kötü olarak görebiliyoruz ama iyi insanlar sandığından çok daha fazla inan bana...
@cielbut dedi demedim zaten ama neyse.
Tamamdır.
@cielbut 👍
Ben sinemaya hiç gitmedim gel beraber gidelim bari ama sen ısmarlarsan:)
Kıyamam... Sen sinemaya gitmeye nasıl bir anlam yükledin be kuzum.
otobüslemi:)))))))))))))
Zaten batmanda yaşıyorum sjuehshsb
iyi jokere selam söle
git git bende samsunda tek başıma gideceğim
bergen filmine yalnız gittim ve ağlayarak çıktım 😀
Film nasıldı bende gitmeyi düşünüyorum da
Yalnız her yere gidilebilir.. Keyifli akşamlar..
ben gitmiştim Siccin 5 filmine gece
2 3 kez gitmişliğim oldu, gidilir tabikisi
ben hep yalnız gidiyorum
Olur o yüzden birlikte gitmemiz daha mantıklıca.
Batmana tek gitme ya korkarsın falan :D
Ben de sandım Batman şehri
Beni niye davet etmiyorsun
ben çok defa gittim neden saçma olsun.
Niye olsun
Gidilir tabiki
ben hep yalnız gidiyorum
Gidilir
Neden olsun, git...
Gidilir de tadi olmuyor ya
Yalnızlık zor evet katılıyorum
Gidilir