Gidecek kimsem olmadığını fark ettim essek kadar insan oldum ama maalesef beraber gideceğim kimse yok tek basıma gitsem nası olur oppenheimera gitmek istiyordum ama kimse yok gidecek

Gidecek kimsem olmadığını fark ettim essek kadar insan oldum ama maalesef beraber gideceğim kimse yok tek basıma gitsem nası olur oppenheimera gitmek istiyordum ama kimse yok gidecek

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gidilir neden gidilmesin. Ben de Openheimer'a gitmeyi çok isterdim ama o koltukları normal insanları düşünüp yapmışlar. İnternete düşmesini bekleyecm mecbur
Sinemaya gitmek mi kaldı evim sinema salonu gibi tek başıma açar rahat rahat izlerim istediğimi.
Gidilir gidilir niye gidilmesin. Bu da ayrı bir deneyim olmuş olur sana işte. Ben de gitmiştim zamanında, farklı bir havası oluyor 😊
Bnce gidilmez bişey paylasamadikdan sonra çıkınca flim hakinda konuşmadıkdan sonra ne anliyacam flimden
Ailenden birini al yanına. Hic kimse yoksa da ordada birileriyle sohbet eder tanışırsın
Gidilir de bilet fiyatları arttı geçen 3 kişi gittik 600 tl yakın paramız gitti
Sanki ayip birsey git tabiki bemde isterdim de cok pahali
Ben sürekli gidiyorum tek başıma. Yalnızlığa zamanla alışıyor insan.
Hayatımda hiç sinemaya gitmedim keşke tek başıma da olsa gidebilseydim
Gidilir. Bu aralar bir fırsat bulursam ben de gideceğim.
Zevk vermiyor bence ama dramsa git ağlayıp rahatlarsin
Gel beraber gidelim benimde birlikte gidecek kimse yok
En sevdiğim , zevkle izlediğim cinema yalnız ve istediğim gibi yapmak istediğim etkinlik
Benimde gidicek kimsem yok tekim birlikte gidelim?
Gidilir niye gidilmesin
Tek git yapacak bişey yok 😊
1 kere tek başıma gitmiştim
bu filme tek de gidilir
Gidilir
Ben gitmem
Gidilir
Gel götüreyim
Gidilir neden gidilmesin
Estafurullah
Hep tek gidiyom😆
Ya sen idolsün çoğu soruma cevap veriyon xmdmfn
Bizde herkese yardım herkese cevap herkese görüş var mennun olan varsa seviniyorum olmayanda engellesin 😆
😁😁😁
:)))
Nerde yaşıyosun