+1 yılEee.. erkeğini seçerken bir dahakine dikkatli seç ozaman 😄 Demek ki boy konusuna bu kadar takılı kalmamak gerekiyormuş. Boyunun 189 oluşu onun güçlü kuvvetli birisi olduğu anlamına gelmez, eğer yeterince atletik, sportif birisi değilse isterse 2 metre boyunda olsun koftur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu fiziki olarak açıklayacağım. Taşınan yük S ile orantılıdır. Yani kalınlıkla. Alanın karesi ile (l kare) Dayanıklılık S/V ile. Boyutların karesi/ Boyutların küpü. (l kare/ l küp) Yani 1/l. Boyutu l olan bir adam düşünelim. Bu adamın bir bacağının kalınlığına l diyelim. l kareden S olsun G kadar yük taşısın. Bu adam bir gün uyandığında boyutu 10 katına çıkmış olsun. 10l boyutunda. Bu la 10l kareden 100S oldu. 100G kadar yük taşır. Eskisinden 100 kat daha ağır şeyleri taşıyorsun gibi zannediliyor ama öyle değil. G=m. g formülünde m=dV yazıldığında ağırlığı hacmi de belirliyor. İlk başta hacim l küptü yank V idi. İkinci adamda boyutlar 10l küpten 1000l küp oldu yani 1000V. dV den 1000 dV ağırlığına çıktı. Dolayısıyla ikisi de insan ( özkütleleri değişmiyor) yani dayanıklılığı hacim belirleyecek. Boyutlar 10 katına çıktığında; taşıdığı yük miktarı kareyle orantılı artarken, kendi ağırlığı hacimle orantılı arttığı için dayanıksız oluyor. Yani kendini taşıyamaz hale gelir. Boyutlar arttıkça hacimle beraber kütle daha çok arttığı için dayanıklılık azalır. Sevgilinin de boyu uzun olduğu için dayanıksız olduğunu görüyoruz. Fil ve fareyi karşılaştırdığımızde farenin daha dayanıklı olması gibi
22 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım dalga geçti benle sevgilin güçsüz diye 😥😥
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy güç demek değildir. Halterciler kısa olur. Bir insanın kolları veya bacakları uzadıkça herhangi bir ağırlığı daha zor kaldırır.

Naim Süleymanoğlu; birçok otoriteye göre tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilir.
Boyu sadece 1.47 dir.
Erkek arkadaşına inan.10 Yorumla
Neden rol yapsın. Bu seni olduğu kadar onu da rezil eder. Bunu bile bile yapmaz. Taşımak istemediği için yapmış olabilir ama. Hoşlanmıyordur böyle şeylerden, sana söyleyip seni kırmamak için de taşıyamıyorum ayağına yatmıştır.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
+1 yılBoyle basit bir sebepten dolayi ayrilman sacma olur. Bir daha yapma bence... Boylu poslu olsada her erkek guclu olmak zorunda degil. Bu durumda gidip öncelikle senin ondan ozur dilemen gerekiyor. Kimseye imrenme birinci olarak sonra sevgilinin elini tutsan ya da sarilsaniz bile yeterdi. Sen gereksiz abartmissin bence. Ciddiyim sevgilinin gonlunu al. Boyle sacma sapan konulardan kirmayin birbirinizi. Rezil olmus olabilirsin ama bir sure sonra unutacak arkadaslarin bu durumu. Ayrica moralini bozma , hic birseybolmamis gibi davran. Oncelikle sevgilinin gonlunu al özür dile. Sonrada arkadaslarin konuyu acip gulduler mi sende gul eglen... 2 gunluk dunya bunu mu kafana takicaksin 😊..
22 Yorumla- +1 yıl
Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. 55 kiloymuş gibi triplere girmişsin. Adam 75 kiloyu konser boyunca omzunda nasıl taşısın?
Hadi taşıyabilir diyelim bu nasıl bir şımarıklık ki karşındakini düşünmeyip tepesinde duracaksın konser boyunca sshhdfh71 Yorumla
Soran+1 yılArkdşlarım öyle yapıyor
+1 yılBilerek taşımamıştır. Taşımak zorunda değil. Siz erkekleri ne zannediyorsunuz. Sizin köleniz mi bu adamlar? Ben erkek arkadaşının yerinde olsam ve bu konuyu görsem yemin ediyorum senin suratına tükürürdüm. Bu ne aptalca bir konu. Umarım trolldür. Yoksa cidden sıkıntı büyük. Beni taşımadı ayrılsam mı? Allahım lafa bak. Diğerleri konser sonuna kadar taşıdı yazmış bir de. Ulan eşşek mi bu erkekler de sevgililerini taşısınlar. İnanamıyorum ya. Olaya bak. Sen eşşek gibi el ve ayaklarınla yere çömel de erkekleri taşı bu kadar meraklıysan ! Yemin ediyorum sinirlendim bu konuyu okuyunca. Sen tam dayaklıksın bence. Umarım erkek arkadaşın seni terkeder. Onu hak etmiyorsun. Ah sa la k erkekler, çıktıkları kızlara bak. Böyle sal a k kızlarla çıkıyorlar.
32 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarıma küçük düştüm
- +1 yıl
Hiç de küçük düşmedin. Sen şanslısın öyle bir erkeğe sahip olduğun için. Ben orada olsam rezil ederdim o kızları. Bir şey derlerse, erkek arkadaşım k@le olmadığını ve kendi isteği ile taşımak istemediğini söyledi bana dersin. Açıklama yaparsan normal karşılarlar. Erkek arkadaşın güçsüz değil, kendi taşımak istememiş. Gayet normal.
+1 yılErkekler sizin esseginiz mi la mecburmu adam seni taşımaya eşitiz eşitiz diye yirtinip hâlâ erkeklere essek muamelesi yapmayın siz taşıyın ozaman okadar kolaysa nasılsa eşitiz hayat müşterek
44 Yorumla- +1 yıl
@aleda33 teşekkürler fakat maalesef işlerine geldiği noktada eşitlik işlerine gelmeyince sen erkeksin sen yapacaksın diyen bir çoğunluk var.
Soran+1 yılCentilmen olmak zorundasınız
- +1 yıl
Hadi oradan hicbisey için zorunda değiliz eşitlik var ise sizlerde centilvomen olun her halti erkekten bekleyip eşitlik diyemezsiniz adil olun
+1 yılBu yüzden erkek arkadaşını neden terk ediyosun saçmalık bu taşıyamadıysa taşıyamadı her boyu uzun taşımak zorunda değil sizleri boyuna bakıcağına karakterine önem ver karakterine bak yoksa uzunmuş kısaymış boş
25 Yorumla- +1 yıl
Yaa deli misin dalga gecmis 🤦
- +1 yıl
Bilemem artık ben yorumumu yaptım geçtim
- +1 yıl
Sana mesaj atamiyorum ama 🤦
- +1 yıl
Mesj at bana yrdmci olcam 🌝
Omzuna alamadı diye ayrılacaksan o ilişki senin için çoktan bitmiş zaten. Demek ki kilolu birisin neden sevgiline suç atıyorsun taşıyamamış olabilir?
Sırf bunun için ayrılacaksan psikologa görün derim.11 Yorumla
Soran+1 yılErkek yorulmaz ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhaa mk ohaaa lan 75 kilokuk su aygırı gibisin , manda gibi yemiş popon kocaman olmuş erkek arkadaşın bunu dert etmiyorda sen konserde omzunda taşıyamadı diye mi ayrılacan kucağında duvardan duvara çarparken sesin çkmaz ama ayrıl mk ayrılda havada kapsınlar sende güçlü diye hanzonun birine kalırsın umarım
10 Yorumla75 kilo az bir ağırlık değil. Üstelik o seni taşımak zorunda mı? Hoş, aptallk erkeklerde. Ben olsam asla taşımam. Kimsenin ne atı ne eşeği olurum. Sonra da böyle boş konulara meze olmam.
21 Yorumla
Soran+1 yılBencil
O ne ya” sevgilim beni omzunda taşıyamadı ayrılmalımıyım”ne mal insanlarsınız.
Sen ve gibilerinin beyninin içi boş boş.
Ben sizin düşüncelerinizi görüp duydukça Ben mi anormal yetişmişim diyorum.
Ama yok. Sizin kafanızın içini boş şeylerle doldurmuşlar. Meydana salsalar 2 gün yaşayamazsınız siz.
Bence beyin nakli olmadığı için sevgilin seni terk etmeli.
Tam bi canım.12 Yorumla
Soran+1 yılErkek yorulmaz ki
+1 yılPardon da adamın bi konser keyfi var niye seni omzunda taşısın? Sen boynunda 75 kilo bir torbayla keyif alabilir misin dinlediğin müzikten? Olaylara hep kendi pencerenizden bakıyorsunuz. Çok bencil bir yaklaşım bu ayrıca ilişkini başka ilişkilerle kıyaslarsan hep mutsuz olursun.
10 YorumlaGücün boyla alakası yok belki kronik bir sağlık sorunu vardır. Bu düşünce doğru değil bence ayrıl çocuğa yazık olmasın
02 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaKısa boylular belinden daha fazla güç alir ve daha agir seyleri tasir tamamen kısa boylular agirlikta avantajlıdır. Bu arada Spor yap biraz kilon fazla
00 Yorumla
+1 yılSjsjs ya nasıl tasiyamaz ayrıl gitsin öyle erkek mi olur konserde nasıl tasiyamaz yaa
30 YorumlaBöyle ayrılık bahanesimi olur sen ya trolsun ya da ayrılmak için bahane üretiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçtiler
Yarın ki soracağın konuyu ben önereyim sana
'' Sevgilim zooooooort diye osurdu nemrut dağı yerinden oynadı. Ayrılmalı mıyım? ''10 YorumlaGözlerim kör olaydida şu soruyu görmeseydim. Kanka bence senin ya bı halterciyle ya da bı pehlivanla sevgili olman lazım yoksa olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl75 kiloya çok değil mi dedin cidden kusura bakma ama obez sayılırsın birde taşıyamadı diyorsun seni taşımak için nakliyat aracı gerekir
40 Yorumla
+1 yıl75 kiloyu 45 kilo gibi söylemen dışında bir sorun yok 😂
40 Yorumla
+1 yılOmuza çıkanlara ne sövüyoruz bilio musunuz. keşke düşseymişsin xd
20 YorumlaKültür & Sanat konusunda 624 cevap paylaştı. 75 kilo kızı taşımak kolay mı sence? 50 kilo olsan neyse de.. 75 kilo..
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğerleri taşıyor
Sen kafanda çoktan ayrılmışsın çocukça bir bahane olarak görmemle birlikte yorumluyorum.😊
02 Yorumla
+1 yılallahın poğaçası seni ben sevgilinin yerinde olsam asıl senden ayrılırım
10 YorumlaBence o senden ayrılsın üzüldüm böyle saçma bi sebepten ayrılığı düşünen biriyle birlikte olmasına
10 Yorumla
+1 yılBu nedenden ayrilmayi getiriyosan ayril bence. 2niz icinde en hayirlisi
10 Yorumla
+1 yılGüç yok demek ben olsaydım şimdi tek elle kaldırmıştım
00 Yorumla
+1 yılHayal gücünü dahada genişlet sen hiç basketçinin halter kaldırdığını gördünmü?
00 Yorumla
+1 yılkürdandan kollari var tutamaz o kirilirimmmmm..
kirilmissin00 YorumlaAmaç ne 😂ilğinç gerçekten sen alsaydın omzuna böyle bir şey olamaz saçma
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki gücü yok ya da sen fazla kilolusun hiç aklına bu ihtimaller gelmiyor ama
00 Yorumla
+1 yılSeni her anlamda taşıyabilecek biriyle takılmalısın …
01 Yorumla- +1 yıl
O centilmen benim 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık adamlara be😂 ben senden zayıfım ama sevişirken kucağında ağır geliyor muyum diye sordum kaç kez, bi de omuzda taşımaktan bahsediyorsun😑
01 Yorumla- +1 yıl
sevisirken ayrı bi güc gelıyo insana sorun etme :))
Gizli Üye(18-24)+1 yıltabi canim konserde tasimak lazim o neymis la oyle, adam fitik olmadigina sukretsin genede...
01 Yorumla
Soran+1 yılEl üstünde tutulmak istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni ben taşırdım. 185 im inşaat mühendisiyim çok daha ağır şeyleri kaldırabiliyorum seni hayli hayli kaldırırdım
00 Yorumla
+1 yılBu zaten gerçek bir sevgi ilişki değil. Cikar ilişkisi. O çocuğu harcama böyle saçma canım şeyler için. Bırak piyasa hareketlensin. Sisko
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff
+1 yılcanım misin ya erkekler senin kölem değil tasimak zorundadw değil erkeklere degersiz davraniyosunuz sonra niye aldatildim niye istemiyo beni al iste nedeni bu
11 Yorumla- +1 yıl
aldatılmakla bu olayın ne alakası var bıktım senin gbi s**ik delisi kızlardan
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili seçerken insan amele pazarına bir uğrar dimi ama onlar iyi taşıyor 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBir şey dicem yanlış anlama da konsere seni taşımak için mi gitti çocuk
30 Yorumla
+1 yılkusura bakma da ben 53 kiloyken bile tasittirmadim omzu agrir diye seni nasi cocuk tasisin mk
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni rezil etti ama
+1 yılDalgamı geçiyorsun canım 75 kiloyu adam nasıl taşısın konser boyunca insan ya hani oda
20 Yorumla
+1 yılbence senin gibi bi rezilden o ayrılmalı kafaya bak🤦♀️ yazık sevgiline
21 Yorumla
1 yılHerkes linçlemiş ama ben sana hak veriyorum seninde biraz zayıflaman lazım eğer 170 üzeri bir kız değilsen 75 kg iyi değil
00 Yorumla
+1 yılBenimki de beni kucağında taşıyacak oldü dedim hayatinin hatasini yapmana az kalmiş olur. 😄 Önce sen sonra ben üstüne düşerim dedim ve vazgeçti.
00 Yorumla
+1 yıl75 kilo musun maşallah tosunuma :D
21 Yorumla
Soran+1 yılNe var ya
sen 75 kilo degilsin omzunu cokturdun kimbilir nasil irisin
00 Yorumlasana guclu bir erkek lazim vurdukca ses getiren kollarin arasinda kayboldugun bi sevgili
00 Yorumla
+1 yılGel ben 189 um tam bi vucud gör... sevgilinle kiyasla
01 Yorumla- +1 yıl
Gel
+1 yıl75kilosun seni rastgele biri taşıyamaz
30 Yorumla75 çok mu zayıf sllahın özürlüsü
20 YorumlaO kiloyu taşıyamaması normal
20 YorumlaGercekten de cok büyük bir sorunmuş!
20 YorumlaBir daha sevgilinin omuzuna cikmamalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama bunu
+1 yılAyrıl bence çocuk rahatlar :D
10 YorumlaÇoktandır diyetisyene gitmezsen böyle olurdu tabi.
10 Yorumla
+1 yılboşluguna gelmistir fjcj
00 YorumlaAyrılmak yerine kilo vermeyi dene🤣🤣🤣
00 Yorumlabu sebepten ayrılmak saçma gibi
00 Yorumla
+1 yılkasanın hürmetine taşıması lazımdı
00 YorumlaBence vurmalısın ya da iğneyle uyutmalısınız.
00 YorumlaHe ayrıl hemen... sen kaç kg sun
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler