Canim çok yanıyor ne yapmalıyım sizce sevgilimden ayrilsam mi 😢?
ayrıl, ondan hayır gelmez
ayrılma, zamanla geçer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir çete tut bayıltana kadar dövdür onu !!
Kasına şiddetten bıktık ya ayrıl bunu soru bile olarak kabul etmem.
Erkekler artık bıraksınlar şu şiddet eğilimlerini insan gibi davransınlar insanlık eğitimi alsınlar.
Sana bunu yapmaya ne hakkı var?
Asla yok !
Erkek bu kadar vicdansız ve sana zarar verirken bence hemen terk et onu.
Sevgilim de deme
O bir #canavar
İnsan değil asla
Ya da hiç uğraşma polise git direkt şikayetçi ol o canavardan hapse atsınlar onu.
Seni öldürmeye teşebbüs etmiş sonuçta
Soru trolmuş ya bende gerçek sanıp cevap veriyorum. Dediklerin birbirini tutmuyor
Bu kadına şiddettir. Kesinlikle ayrılmalısın. Evlendiniz diyelim Allah korusun öldürebilir de benim oldun diyerek
Haklisin..
Kadına tacizde bulunan veya şiddet uygulayan erkek ile beraber olmak isteyerek sadece ahmaklıktır.. Kadına şiddet uygulayan erkek de erkek değildir.
sorman hata ayrıl gitsin
Cevap
29Cevap
C şıkkı "Ben aptalım hala bu soruyu size soruyorum"
hala soruyor musun? aileniz saçınızın teline kıyamaz biri gelir dağıtır ağzınızı burnunuzu hala ayrılsam mı dersiniz. uzak dur ondan hemen gerekirse şikayetçi bile olabilirsin. ezdirmeyin kendinizi bu tarz insanlara
Kızlar durumunuz bu. Sizi sevmeyen bir erkek bunu yapıyor, ayrılsam mı düşüncesi içinde oluyorsunuz. Sizi gerçketen seven, adam akıllı biri olsa bırak saçından tutup çekmeyi yere düşürmeyi, kavga sırasında sesini biraz yükseltse ayrılık düşüncesi içinde olursunuz.
Annen sana bunu yapsaydı buradan, bıktığını, intihar etmek istediğini haykirirdin. Şimdi ruh hastası biri sana bunları yapıyor ve sen "ayrılmalı mıyım " diyorsun.
Seviyorum ama 😕
bir kızı bu duruma getiren biri seviyo olamaz bence ayrılmalısın canım örnek olarak kendı sevgılımı verıyorum parmagım kapıya sıkıstı dıye ikimiz de aglıycaktık :D ama senın durum kotu olmus gecmıs olsun
Komik olan ne?
hala ayrılıyım mı dıye soruyo olman
Seviyorum
tabi o işi karıştırıyo işte çok zor o zaman ona anlat sana bööyle davranmamalı canının yandıgını
bırak gitsin tenine zarar veren seviyomu sence ulan ozanlar asık veyseller olaydı su devirdede askı size dillendireydi sokakta gorsem doverim o cocugu ayıplan
Görsen bile o olduğunu nerden bilcen ki 😕
YUH bu resim gerçekten doğruysa eğer kesinlikle ayrılmalısın öyle şey mi olur. ne demek bu. Çok kötü kesinlikle ayrıl
Seviyorum ama
Şu görüntüden sonra saçmada olsa mahkemeye mi versem şiddete mi başvursam gibi soru yerine hala ayrılsammı diye soruyorsan hayır tatlım devam et oylesi gerekiyor demekki sana
o nası düşmek la öyle işkence yapmışlar gibi. he ayrılma yrılma da iyice benzetsin seni hey allaam sevgiliye bak çay demle
ya trolsün ya da düşünce şuurunu kaybettin ki hala polise gitmeyip böyle bir soru soruyosun düştüysen tomografi çektir düşmediysen psikiatriye başvur
Bu iş saç çekmeyle olacak iş değil. Ya sen giderken itti seni ya da sen bizi trollüyorsun
Yere düştügümde sacimdan cekeledi surukledi
bu eğer gerçekse ve sen hala kalkmış bunu burada soruyosan gerçekten gerizekalısın. ayrılmazsan bunların daha ağırına hazırlanırsın.
bu ne yaaa yazık kıyamam sana , ayrıl bebeğim ne hale getirmiş seni hayvan
Ama aşığım ona
Polise git darp raporu al onu savcılığaa verr hemenn
Ispatliyacak bsy yok ki elimde 😕
Onun evindeydim
Evin disinda bir mahallede
Evinde sayilir sonucta..
Sakin göz yumma böyle bir şeye nasıl yapabilir ki. Sen onu daha önce ne olduğunu anlayıp nasıl bırakmadın. Geç bile kalmışsin bu ne
Seviyorum
Ya sacmalama ne sevmesi ya o sevilmez ki
Ya aslında anlıyorum seni vazgecemiyosun bağlanmışsin ama düşünsene bir sen herseyine katlandın sevdin yine hatta evlendin bile peki çocukların onlara yapmaz mi aynısını :( veya ailene falan ne dersin. Biliyorum zor ama en fazla 1 yıl ağlarsın geçer ama devam ederse bir ömür
Hâla ayrılmama ihtimalin mi var? Ağzını burnunu da mı kırsın illa?
o nasıl düşme öyle fake falan değilsen ayrılmazsan hata
Ayrılma , zamanla geçer diyenler
Ne kadar canii insanlarsınız yazık size cidden!
Hemen Ayrıl tabikide ve polise gidip suç duyurusunda bulun
Bilemiyorum..
Bilemiyorum deme düşünme bile...
Şikayette bulun
Ispatliyamam
Aptallık etme.
Şikayette bulun genede daha kötüsü mü olsun istiyorsun?
C salca yemege katılır bacaga degil demek istiyorum :D 😂😂
O ne oyle ya insan sevdigine yapar mi bunu polisi bile ararim ben cok gecmis olsun ya :(
Ispatliya bilsem arardim..
Sen gozunun yasina bakma onun. İnsan sevdigine boyle yapmaz elleri kirilsin degmez ya. Sen ondan ayril hatta erkenden kotulugunu gordum diye kurban kes fakire para ver. Sinirlense bile telefonu carpar kendi kafasina vurur baskasina boyle yapmak insanlik degil ya. Tekrardan cok buyuk gecmis olsun cok uzuldum valla
Saol
Oha bu nasıl oldu böyle sürüklenme izi gibi görünüyor?
Oyle
Böyle aşkın ızdırabını s*keyim ayrıl kızım malmısın
Cok seviyorum
Bu düşmeyle olacak şey ya malsın milleti de mal saniyosun
Öyle sevgilinin geçmişini gibiyim. Ben sevdiğim kıza bakmaya kıyamam * .
Hiçbir erkeğin bunu yapmaya hakkı yok kesinlikle ayrıl
Bide salak gibi soruyo musun yuh artık yani sen ayrılma kızım sen akıllanmazsın
Yerde sürükledi deseydin inanırdım belki...
Yerr düştüm saçımdan çekti..
Bacaginin tamamını cekmeseydin cikmiyo muydu yara ne tuhafsin be
Sanane
O çocuğu ayrılmakla kalmam s*kerdim bu bacak neyy ayrılayımmı diyede soruyoruyorsun birde
Seviyorum ama
Ozaman ayrılma allah aşkına sevmek'miş ya troll bu ya da sen malsın böyle sevmek'mi olur sen böyle gidersen yarın bir gün cinayet haberi alırız yine ve yine..
O cok kizgin ve sarhoştu
Ne b*k yersen ye ölmek istemen çok hoş piskokojik sorunun var mı senin?
Dogru konus terbiyeni takin
Kusruma bakma ama gelen giden sevmek diyor sevmek bu demek değil sevmek onu canından çok sevmektir insanlar sevmeyi bilmiyor burada senin piskolojin ve hayatın söz konusu yinede benim kabalığıma ver iyi günler hanımefendi..
düştünmü yoksa bacağınımı yedi :D bu ne böyle :D
Sen kalkıp bir tokat yapıştırmadın yani?
Öyle kolaydı sanki..
Polise git şikayetçi ol.
Önce yerden kalkmalısın.
ayrıl, ondan hayır gelmez
Ayrıl seni bu hale getiren kişiden ne Hayır gelir
Oda dogru
sacviliga sikayet etsen adam yaramaktan içeri atar
Ispatliyamam..
sığır biri olduğunu nasıl anlamazsın it uğursuz
Aşkın gözü kör ya..
Bizde salağız yedik Allâh in trolü
Biz bulamiyoz millet savuruyor