Yıllarca nü model olarak çalıştım, çok ilginçdir ki, gerçek hayatta bu durum, sanal ortamda olduğu kadar tepkiyle karşılanmıyor. Merak ediyorum sanal ortamda bu kadar tepki neden gösteriliyor? Oysa hiç yüz yüze gelmiyoruz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSokakta 2 kelimeyi bir araya getiremeyip, özgüvensiz, boş konuşan belki aynı ortama dahi giremeyeceğin insanların burada rahatça konuşabiliyor ve atıp tutabiliyor olmaları gayet normal çünkü kimin ne olduğu belli değil kimse kimseyi tanımıyor bazılarına nü ne demek diye sorsan bile bilemeyecekler var. Burada herkes kral/kraliçe herkes kendini birbirine denk sanıyor... Ayrıca gerçek hayatta saygı denen bir şey kalmamışken burada saygı ya da anlaşılmayı beklemek de oldukça garip o yüzden merak edilecek bir şey yok bence :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Aslında yaptığın iş sadece kendinizi bağlar. Bu ülkede herkes herkesi eleştiriyor. Kendinde bu hakkı görüyor. Gerçek hayatta içinden geçenleri yüzüne söylemeye cesaret edemeyenler sanal alemde aslan kesiliyor. Yapılan işlerin ahlaki boyu bizi ilgilendirmez. Sen nasıl mutluysan ve para kazanıyorsan tamamen seni bağlar. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.00 Yorumla
+1 yılBu kimseyi rahatsız etmiyor.
Gündem olma çabası gibi algılanıyor nitekim tavriniza bakılırsa öyle bir izlenimde var.
Yaptığınız iş gerçek hayatta sizi mutlu ediyor ve iyi kazandırıyorsa sanal alemde insanların ne dediğinin bir önemi var mı?
Yoksa prim yapma düşüncesinde misiniz?02 Yorumla- +1 yıl
Acaba sosyal medyada bir sorunla karşılaşmış ve çözümünü arıyor olabilir miyim?
Elbette bunu düşünecek bir düşünce yapınız olmadığı ve bazı şeylerin eksikliği ile bunları yazdığınızı görüyorum. Profil sayfamı okusaydınız bu şekilde komik duruma düşmezdiniz. Şu an bir çekim için yurtdışına gidiyorum ve uçağımı bekliyorum. Muhtemelen bu çekimden alacağım ücret sizin 1 yıllık brüt maaşınızdan 5 kat felan fazladır. Prim derken neyi kastettiniz?
- +1 yıl
Prim derken tam olarak bunu kasdettim.
Benim ne kadar kazanıp kaybettiğimin kimse için önemi olmadığı gibi sizin kazandığınızin da buradakiler için bir önemi yok. O yüzden kazandığınızi bir marifetmis gibi vurgularayarak yazmanız bir nevi prim yapma girişimidir.
Sizi yargilamiyorm yargılayamamda
İstediğiniz mesleği icra edebilir istediğiniz kadar kazanabilirsiniz. Sadece şuna dikkat çekmek istiyorum. Madem bu kadar iyi kazandığınız bir meslek var
Sanal alem gibi bir ortamda sanal gündem olusturma çabaniz neden?
+1 yılsanal olmanın verdiği cesaret ve yargılamanın daha kolay olması. günlük hayatta bu kadar insanla tanışmak da zor. tanıştığınız bu insanların yüzünüze bunları söylemesi daha da zor olasılık.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
85Cevap
+1 yılÇünkü sallamak daha kolay burdan. Oturduğu yerden "Vay namussuz" demek daha kolay. Yüzüne karşı bunları söylemek yürek ister. O yüzden kim ne yaparsa yapsın sanal askerlerimiz, din tacirlerimiz, ahlak bekçilerimiz daima tam teçhizatlı olarak hazır burada.
20 Yorumla
+1 yılRahatsız etmiyor aslında. Sadece burada gizli olmanın rahatlığı ve gevşekliği var. Sokakta giden bir kadına sorulmayacak soruları bile sanalda sorabilir halde bir çoğu. Bu tip durumlar var, var olmaya da devam edecek. Hayat sizin netice olarak ve siz bu hayattan zevk alıyorsanız gerisi pek mühim değil. Bu bin yıldır olan bir durum. Kimsenin seni yargılama hakkı da yok. Mutluysan devam et
20 Yorumla
+1 yılbu sanal ya da gerçek farketmez insanlar kendi kusurları gerek toplum gerekse kendi vicdanları önünde örtmek için başka insanların yaptıkları ve kendilerine göre kusur gördükleri durumları ortaya çıkartmak isterler , bu onun tam bir örneği böyle insanlara kulak asma bunlar konuşurken namus bekçisi ama arka planda neler neler hayal ederler sen yoluna bak sen işine bak ne güzel özgüvenli ve farklı bişey yapıyorsun bu olaya seksist bakanlar bunlar. sanal ortam da sallarda sallar
00 Yorumla
+1 yılKlavye delikanlıligi diye bir tabir var işte o yüzden herkes atıp turuyor sanal ortam söylediği sözlerin nereye gidebileceğini ya da onu bulamiyacaklarini sanıyorlar o yüzden bol keseden sallıyorlar...
10 Yorumla
+1 yılKimseyi ilgilendirmez. Çokta insanların lafına takılmana gerek yok aslında
00 Yorumla
+1 yılÇoğu insanın cidden umrunda değilsin. Laf atanlar ise ya bunu yanlış buluyor ya dasını düşünemiyorum. Senin hayatın fazla lafa gerek yok. Sus lan de sussunlar
10 Yorumla
+1 yılsizin bedeniniz sizin kararınız..
benim haddime değil yorum yapmak..00 YorumlaAnlamsız tepkiler yaptığın sanat bence çok özel ve güzel bu yüzden sen dışardan gelen vızıltılara kulak asma kesinliklik merak ettim gerçekten çekimleri :)
00 YorumlaÇok metaj ettigim bir sey bu nü modellik cekim yapmak daha normal bir kız bulup fotograf cekemedim nü fotograf hic cekemem calismaya baslasaydim belki olurdu
00 Yorumla
+1 yılSanal ortamda herkes birbirine sallıyor. boş ver sen herkesi, hayatını nasıl yaşamak istiyorsan yaşa. Hayat senin hayatın, herkesin hayatına kimse garışamaz
00 Yorumla
+1 yılKalvye arkasına sığınmak
Dm den ağzının suyu aka aka istediği fotoğrafı alamamak
Elde edemiyor olmak
Aşırı dindar olmak
Aşırı geri kafalı olmak
.
.
.
Saysan daha sayılır...00 Yorumla
+1 yılÇünkü Nü modellik yaparken ordaki insanlar sanat olduğunu biliyor ama sanalda insanlar sapık olduğundan sanat olarak bakamıyorlar boş ver sen başkalarını
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar tepki gösterir gibi yapmayı seviyorlar. Hala kendi hayatımızı düzeltmeden inanların hayatları ile uğraşmayı kendimize görev sanan bir toplum olmaktan kurtulamadık.
00 Yorumla Sen kendini rahat hissediyorsan milleti takma. Millet bişeylere kulp takmak için bahane arıyor zaten..
04 Yorumla
+1 yılYani evli değilsen, sevgilin yoksa, tek takılıyorsan sorun yok bence
10 Yorumlaoff supersin... onlara dikat etme devam ett. ben takip ediyorum modelleri instada cok basarili buluyorum. budasanat.
00 YorumlaNormalde tam tersi olurdu ama bilemedim. Belki sanalda size içinde muhafazakarlık taşıyan insanlar gelmiştir
00 Yorumla
+1 yılbiz bunlara klavye delikanlısı diyoruz. Nü modellik yaptıgın yerlerde bunu anlayabilecek insanlar var ama sanalda herkes bunu anlamayacaktır
00 Yorumla
+1 yılBu ne kadar yanlışta doğru da olsa senin kararın senin hayatın bize söz etmek düşmez her insan böyle düşünmüyor maalesef
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek hayatta insanlar kendilerini gizleyemiyorlar, bu nedenle insanlar sanal ortamda yorum yapmak için cesaretleniyor bence
00 Yorumla
+1 yılYani çok rastladığımız bir durum değil. Ayrıca toplumca rahatlıkla meslek olarak kabul edeceğimiz bir durum da değil
00 Yorumla
+1 yılSanal da nü ye daha çok ters insanlara denk gelmen mi acaba.😁baya kariyerli bir nü mankene benziyon bu arada.önemseyip hala devam etmen falan
00 Yorumla
+1 yılBen yadırgamam dediğin gibi görüşmeyecez bile belki hiç. Peki konuşmak istermisin gece bu saatte ayaktasın.
00 Yorumlaİnsanlar ulaşamayacakları insanlara, makamlara çamur atmakta ustadırlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen özeniyorum bile aslında , boş ver kendini mutlu hissediyosan boş yorumlara kulağını tıka gitsin
21 Yorumla- +1 yıl
vücuduna güvenen herkes teşhircidir aslında kendisine bakılıp beğenilmek ister ben dahil aksjdad
+1 yılBari bizede atarsın belki iki foto video falan gözümüz gönlümüz açılır He 😊
00 Yorumlasonuçta o da bir sanat. tablolara dahi aktarılabiliyor.
00 Yorumlaİnsanlar bilmediklerinden korkar, yapamadıklarına karşı önyargılı davranırlar.
00 Yorumla
+1 yılBeni rahatsız etmiyor bence dikkat çekmek için bi uğraş içindesin😋
00 Yorumla
+1 yılFotoğrafta ilerlersem böyle bir model arayacağım ben de ister istemez
00 Yorumlaaynen haklısın sonuna kadar. sorunu görmesem bilgim olmayacaktı. herkesi duyma kıskanıyorlardır herkes nu modellik yapamaz..
00 YorumlaYine cikti bi sansasyonel kelime. Nü model voooaaavvvv
00 Yorumla
+1 yılKim niye rahatsiz olsun ki aksine erkeklerin işine gelir böyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılBeni nü çizdiğim için bile yargılıyorlar, toplumumuz maalesef böyle... =(
00 Yorumla
+1 yılNiye tepki gösteriyorlar anlayamadım tam olarak…Herkes kendi işine baksın.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar eleştirir kendileri çok düzgün bir insanmış gibi boş ver
00 Yorumla
+1 yılBizene nü model olmandan uçan kuşa bile laf atan var ülkede teselli mi bekliyosun
00 Yorumla
+1 yılbiz senle gurur duyuyoruz köyümüze gel
sanat galerisi açılışına00 Yorumla
+1 yılÇünkü hiç nü modelle tanışmadıkları için olabilir mi?
00 YorumlaKimi niye rahatsız etsin ki. Bu bir sanat ve meslek nihayetinde.
00 YorumlaRahatsız neden etsin ki? Hxhshx varsa sergin görmek isteriz
00 Yorumla
+1 yılSanatı kahtalı mıçı konseri sanıyorlar, sen bildiğini sevdiğini yap
00 Yorumla
+1 yılKimse sizin gibilere uzanamiyor ondan... Sizi tanımak isterim merak ettim :)
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılZaten yüz yüze gelmediğiniz için. Sanal ortamda herkes yargı makinesi
00 Yorumla
+1 yılBedenini gösteren kadın basit kadındır kafası var ondandır. Herkes Sanatı anlamak zorunda değil ^^'
00 Yorumla
+1 yılSanalda klavye delikanlisi cokda ondan hanimefendi buradan sallamasi kolay geliyor o sahislara
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar başkalarınin tercih ve seçimlerine ve bu tercih ve seçimlerine göre yasantilarina hoşlarına gitmese sevmiyor olsalar bile saygı duymak zorunda
00 Yorumla
+1 yılÇünkü karşında olmayana sallamak en büyük ata sporumuz. takılma
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi tercihi belki sen seviyosan kimin ne dedigine bakma. 🙂
Bu ara da cok seksisiniz.010 Yorumla- +1 yıl
Türkiye mi yurt dışı mi?
- +1 yıl
Rica ederim profl resmi midratorlr srunedebilir ama susluyerek açigi kapatabilirsiniz 🙂
- +1 yıl
Anladim iyimis sonucta modellik yapiyonuz bu isten pra kazaniyinuz. Genlde yurtdisnda daha yagin dimi.
- +1 yıl
Sanat camiasında işler çok farklı yürüyor. Örneğin, Elle Brezilya gelecek ay Türk kadınlarını tanıtacağım diyor. Türk model arıyorlar. Uluslarası model casting firmalarına ya da bilinen modellere teklif götürülüyor. Bazen Türkiyede bazen de derginin çıktığı ülkde çekimler yapılıyor.
- +1 yıl
Anladimm iyi bakalim. 🙂
- +1 yıl
Bol sans
- +1 yıl
Rica edetim efendim ⚘💐🙂
Haklısın sanat olarak bakılmıyor çıplaklık denildiğinde akla gelen başka şeyler var
00 YorumlaBaşkasının hayatına burnumuzu sokmakta ustayiz
Takma kimseyi00 Yorumla
+1 yılSanal değil ki hersey zaten birbirine atıl tutuyor reelde kimse atıl tutamaz
00 Yorumla
+1 yılBende kara kalem resım yapıyorum.. Nekadara yapıyorsun modelliği
00 YorumlaO da bir iş aslında. İşi olmayıp da neler yapılıuyo bu ülkede
00 Yorumla
+1 yılHerkes herkesi arayacak yadırgayacak yer arar. Kendinden çok başkası ile ilgilenir. Umursama
00 YorumlaBu ülkede her şey ""rahatsız eder"" yeni mi anlıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkwz bı degıl maalesef yaptıgın ıse karısmak bana dusmez hayatında basarılar
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuradan konustugum bı arkadasımda unıversıte yıllarında yapmıs
Kımseye takılma bnce hayatına bak
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü sanal da belirtiyorsun baksana kullanıcı adına abdürt bir iş olduğu için yanlış bulunması normal
00 Yorumla
+1 yılGercekt hayatta taciz vs. cok oluyor mu peki
013 Yorumla- +1 yıl
Ee peki yaşamın nasıl.. cinsel vs. olarak
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Ne alaka ki kanka.. anlamadım yani.. o sana baya sallamış.. ben düzgün sordum.. sen neyi isbat etmek istedin anlamadım..
- +1 yıl
Dostum ne alaka ya.. ben taciz oluyor mu vs. dedim.. sonrasında da hani sen rahat ve tek gecelik ilişkiler mi yaşarsın hani yanındakiler bunu teklif eder mi falan diye soruya devam ettim.. 😂
- +1 yıl
Yani soracak cesaret derken bunun için cesarete gerek yok.. burada ne insanlar neler anlatıyor.. senin cinsel yaşamın çok gizemli bir şey değil 😂😂
- +1 yıl
Kızım kafan mı güzel.. neyi anlatacaksın anlamadım ki 😂😂 senin derdin bir erkeğin numarasını almak heralde 😂😂
- +1 yıl
Bende cidden inanıp soru soruyorum ya 😂😂
- +1 yıl
Daha ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz. Öyle cinsel hayat felan nasıl soru bunlar. Ciddi bir konuşma yapılırken, nereden çıktı. Neden numarınızı almaya çalışayım ki? Bana nasıl bir faydanız olabilir? Aksine ben size faydalı olabilirim, para desteği, iş bulurum size, sosyal destek gibi.
- +1 yıl
Ablacım git.. kafan mı güzel nedir senin.. te allam ya.. 😂😂😂 iş bulacakmış bilmem ne.. soru falan sormuyorum ya.. merakım kalmadı 😂😂
- +1 yıl
Kardeşim kafan mı güzel.. bak orada başka birinin yorumunun üzerinden bana gelme.. afedersin s.. de değil anlattıkların... ben ilginç gelen bir hikayen var sorular sordum.. git onlarla apaçi oyununu oyna.. böyle ucuz şeyler yazma.. yok paranızı veririm yok bilmem ne.. 😂😂😂
Sanaldaki lerin hepsi gerçekçi değil çünkü
013 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Nü model olmam, sanal ortamdaki insanları neden rahatsız ediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler