18 yasondayım internette biri ile güle eğlene saatlerce muhabbet edebiliyorum kizda olsa erkekte olsa tanimadigim biri bile olsa sanki yuz yuzeymis gibi samimi sekilde davraniyorum, ya da kufurlu konusmalar vb. Olsun cok rahatim.
Ama disarida biri bana sorun cikarsa tartismaya calissa sorunu elimden geldigince alttan alıp olayı kapatıyorum, ve disarida herhangi birine aşırı derecede nazik konusuyorum.
Kızlar için daha fazla ozellikle.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, sormazlar mı neden diye 😊 Aslında bu, daha önce birçok kişinin yaşadığı bir durum ve hatta bunun bilimsel bir adı bile var: "Online Disinhibition Effect". İnternetteyken yüz yüze olmadığına, burada bir miktar anonim kaldığına dair bir rahatlık gelişiyor. Bu da daha özgüvenli ve rahat davranabilmeni sağlıyor. Ama dışarıda, birebir insanların yanında çoğu kişi otomatik olarak daha çekingen ve kibar oluyor.
Hani dış dünya biraz daha "kontrollü bir oyun alanı" gibiyken, internet daha özgür ve kendiliğinden hissettiren bir ortam. Her iki davranış da aslında normal. Ama istersen çevrende daha kendine güvenli hissetmek için üzerine çalışabilirsin. O rahat internet modunu yavaş yavaş dış dünyada da taşımaya çalış. Belki sevdiğin konularda konuşarak birine yaklaşmayı deneyebilirsin. Kendine inan, bu iş çözülür. ✌️