Süreyya Operası'nda bale izledim hafta sonu. İlk kez izledim ve erkeklere çok yakıştırdım kadınlara zaten yakıştırıyordum ama, sizce hangisinde daha estetik duruyor?
Erkeklere daha çok yakışıyor
Kadınlara daha çok yakışıyor
Her ikisine de yakışıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bale erkeklere mi daha çok yakışıyor yoksa kadınlara mı?
ya bana cahil cühela yobaz diyebilirsiniz ama erkeklerin giydiği o kendi derilerinden daha sıkı saran taytları yüzünden ben bale izleyemiyorum maşallah beyaz bir de fizikler de iyi tam dans eden yunan heykeli gibi oluyorlar dans boyunca tek düşünebildiğim göründüğü kadar büyük mü ve götü güzelmiş oluyor çok özür dilerim ama böyle yapanlara saygım sonsuz o ayrı bir konu yakışıyor da zaten ama ben pek bel üstünü izlemiyorum ben abazayımdır belki
Bale yapan kadınlar daha bilindik olağan geldiği için ben bale yapan erkeklere daha bir hayranlık duyuyorum. Erkekler de bale yaparken etkileyici olabiliyor
Tabiki her insan istediğini yapabilir ama içinde kadın ruhu taşıyan feminen ve hormonsal olarak kız hormonu yani bayan hormonu salgılayan erkeksi varlıklar bale yapar bide organları top gibi duruyor ya taytın içinden etekli delikanlılar sizi deliğikanlımı demeliydim hahahaha
Allahşkına erkekler kiz gibi narin olmayin ya Cidden iğrenç erkek dediğin Taş gibi olcak Ama tabi hanzo değil ama yani bence narin narin işlere bulaşmayin sert sert olun
Lan sanane diğer erkeklerden. Sen böyle bir erkek istiyorsan böyle erkek bul ve onunla birliktelik yaşa. ben de öyle erkekleri sevmiyorum mesela. Kalkıp da bütün erkekler böyle olacak diyor muyum?
Bale yapan erkek kendine erkek demesin. Giymiş mini eteği utanmadan bi de onca insanın karşısına çıkıp sanki iyi bir haltmış gibi bacaklarını açıp tuhaf tuhaf hareketler yapıyor rezil adam pardon adam dedim affedersin bayaan
Gelmişsin burada insanların kendi özgürlükleri çerçevesinde yaptıkları eyleme karışıyorsun. İnsanlara sınırlar çizmek istiyor o sınırlara uymayan erkeklere de zorbalık yapıyorsun. O sınırları aşan insanları tehdit olarak algıladığın için de saldırganlaşıyorsun çünkü tek istediğin üstünlük kurabilmek ve senin deyiminle "bayan"ları baskılayabilmek. Seninle aynı kafada olmayan erkekler de doğal olarak sana bir tehdit olarak geliyor. Seni erkekten gören yok. O erkekleri ise erkek olarak görüyoruz, beğeniyoruz, destekliyoruz, saygı duyuyoruz. Sen gerçek bir erkek değilsin şiddetçi bir herifsin. Sadece insanlara şiddet uygulamaktan, baskılamaktan, bel altı konuşmaktan, hakaret etmekten, küfür etmekten anlarsın. Erkekler kendi özgürlükleri çerçevesinde istedikleri gibi hayatlarını yaşayabilirler sende acizce çırpınmaya devam edebilirsin zavallı erkekçik.
Bizleri erkek gibi erkekleri erkekten görmüyormuşşş hanımefendi. Bale yapan erkekler ise gerçek erkekmiş. Yahu sen adamsın senin sakalın var sen nasıl gider etek giyip o hareketleri edersin. Yarın çocuğunun yüzüne nasıl basacaksın. Okulda senin oğlana senin baban etek giyiyor dediklerin de senin çocuğun ne diyecek elaleme o çocuk bu utanç ile nasıl yaşasın. Sırf 2 tane Feminazi beğenecek belki 2 tane Hatun düşer diye etek giyip erkekliğini mundar etmeye değer mi. Cidden yazıklar olsun
Erkekliğini mundar etmiyor. Sen onu ataerkil bir kafada tutmaya çalışıyorsun, ona saldırıyor ve zorbalık yapıyorsun çünkü SENİN İÇİN BİR TEHDİT oluşturuyor. Senin tek istediğin senin deyiminle bayanları baskı altında tutabilmek. O erkeklere istediğin kadar zorbalık yapabilirsin biz onları korumaya devam edeceğiz. Eğer aile kurarsa da çocuğunun da sevgilisinin de yüzüne çok güzel bakabilecek. Seni erkekten gören yok.
Sen istediğin kadar konuş bizler gerçek erkekleriz. Bale yapan kız gibi konuşan ve sırf biri düşer diye kılıktan kılığa giren erkeklerden değiliz. Ayrıca benim amacım kadınları baskı altına almak değil her birey tercihlerinde özgürdür aslında. Burada bahsettiğim o bale yapan etek giyen erkekler bizim yüz karamız.
Hayır değilsin. Sen gerçek bir erkek değilsin. O aşağılayıp zorbalık yaptığın erkekler de sen ne kadar kudursan da gerçekten erkekler. Senin erkekliğin yok. O baskı uyguladığınız erkekleri biz koruyacağız. Sen de ağlayarak çırpınmaya devam edebilirsin.
Etek giyen erkek gerçek erkekmişş. Istesen de istemesen de onlar gerçek birer erkek değil. Ataerkil bir toplum olduğumuzu bildiğin halde hala bale yapan erkeği aklamaya çalışıyorsun. Şu avrupadan tepeden inme düşünceleri hemen kabul edip taparcasına savunmadan önce bizim genlerimize uyuyor mu diye bi baksanız keşke
Ahahahah gen diyor bir de bilim de bildiğini zannediyor zavallı erkekçik. İstediğini giyer, kendi özgürlüğü çerçevesinde istediği hareketi yapar. Senin erkekliğin yok. O baskılamaya çalıştığın şiddet uyguladın erkekleri biz koruyacağız. Sen de ağlayarak çırpınmaya ve zorbalık yapmaya devam edebilirsin sadece kendini küçük düşürüyorsun zavallı erkekçik.
Biz ağlayan o sümüklü erkeklerden değiliz öncelikle. Erkek adamın bir duruşu olmalı öyle etek filan giymez giymeyecek. Sizlerin onları koruma ihtimali de pek zayıf ayrıca
Yanlış. Bir erkek kendi özgürlüğü çerçevesinde istediği gibi davranabilir, istediğini giyebilir, istediği eylemi yapabilir, ağlayabilir. Sen de bunun karşısında kudurabilirsin. Onlara şiddet uygulama ve baskı yapma sebebin onların senin için bir tehdit oluşturması ve bu da senin acizliğini ve zayıflığını gösterir. Eğer korkmasaydın kendi hallerine bırakabilirdin ama senin profilindeki erkeklerde hep görüyoruz ki bu tür erkekleri şiddet ile baskılamak istiyorsunuz. Sebebi ise işinize gelen düzeni devam ettirebilmek, kadınları bastırabilmek ve bu uğurda başka insanların özgürlüklerini ve haklarını bastırmak için zorbalık yapıyorsunuz. Eliniz ayağınız titriyor böyle erkekleri görünce. Acınacak haldesin. Koruma ihtimalimiz düşük değil çünkü koruyoruz bile. Hadi sana meydan okuyorum balet erkekleri bitir ya da ataerkil zihniyette olmayan erkekleri bitir bakalım. Sen bir hiçsin. Sen zavallı "şiddetçi" bir insansın. O erkekler var ve var olmaya devam edecek. Erkeklik meselesine gelecek olursak da seni erkekten sayan yok sen gerçek bir erkek değilsin. Ağlayarak çırpınmaya devam edebilirsin.
İstediğini giyemez öncelikle giyinmenin bi adabı olur. İstediği eylemi yapamaz sonra taksim'de homoları savunmaya kalkar böyleleri. Onlar bi tehdit değil yozlaşmış ve kendi özünden kopmuş insanlar ayrıca. Kendi hallerine bırakamam onları çünkü bunlar toplumun ahlak çürükleri ve yayılma tehlikeleri var. Senin nasıl bir kadın olduğunu da az çok tahmin edebiliyorum da neyse
İstediğini giyebilir. Bale de yapabilir. Taksimde homoları da savunabilir. Lgbti+ haklarını savunmaya devam edeceğiz. Sen de kudurmaya devam edebilirsin :D. Kendi özgürlüğüm çerçevesinde hareket ettiğim sürece nasıl bir kadın olduğum sadece beni ilgilendirir bunun karşısında da kurdurmaya devam edebilirsin :D. Bunların karşısında kudurman ve şiddete meyl etmen sadece senin ne kadar aciz ve ezik bir varlık olduğunu gösterir. Tehdit olarak algıladığın her şeye karşı saldırganlaşıyorsun çünkü o kadar zayıfsın. Seni erkekten sayan da yok bunun karşısında da kudurmaya devam edebilirsin. :DDD Daha bol bol kuduracaksın bu hayatta bu kafa ile.
Homolar daha homo olduklarını itiraf bile edemiyorlar korkudan sen kalkmış ne diyorsun. Yahu bana ne senden ama senin gibi kafalar beni ayar ediyor. Neyse sendeki enerji bitmeyecek anlaşılan
Homolar sizin ŞİDDETİNİZ yüzünden itiraf edemiyorlar. Sen kendin söylüyorsun korktuklarını. Bu sizlerin şiddetçi varlıklar olduğunuzu KANITLIYOR. Başkalarının kimseye zararı olmayan, kendi özgürlükleri çevresinde yaptığı eylemlere şiddet ile karışıyorsunuz. Bunun sebebi de içerde zayıf ve güçsüz olmanız. Ezikliğiniz ve acizliğiniz... Bir erkek ister bale yapar ister yapmaz. Sana da karışmak düşmez. Seni erkekten gören de sayan da yok zaten.
Biz erkekler kimin erkek olup olmadığını daha doğrusu erkek gibi olduğunu gayet de biliriz hanımefendi bu konuda karşı cins olarak size yorum yapmak düşmez. Ayrıca korkudan ziyade yaptıkları şey rezil bişey utanmaz varlıklar onlar. Ar haya edep yok onlarda. Sizin gibi Avrupa meraklıları ise kalkıp bu rezilliği savunup normalleştiriyor bi de.
Hayır yanlış. Sen başka bir erkeğin erkekliğine karar verme hakkını kendinde görüyorsan biz de sana karar veririz. Seni erkekten sayan yok. Onlar ise gerçekten erkekler, ağlayıp kendini paralasan da erkekler, karılarının ve çocuklarının yüzüne de çok güzel bakacaklar. İstedikleri gibi giyinip dans edebilirler. Dahası şiddete meyl etme ve zorbalık yaparak onları ezme sebebiniz onların ataerkilliğe tehdit oluşturması. Yani korkuyorsunuz. Korkmaya devam edebilirsin. Çünkü gücün pamuk ipliğine bağlı. Saldırganlaştıkça sadece ne kadar acınası halde ve aciz olduğun görülüyor.
Senin şiddetinden... Saldırganlaştıkça, zorbalık yaptıkça kendi zayıflık ve acizliklerini gösteriyorsun. Kendine tehdit olarak algıladığın her şeye karşı şiddetçi yaklaşımın senin içten içe ne kadar korkak ve özgüvensiz olduğunu gösteriyor. Bir erkek kendi özgürlüğü çerçevesinde istediği dansı yapar, istediği kıyafeti giyer. Senin gibilerin karşısında o erkekleri de daima koruyacağız.
Sanki bana galaksi koruyucusu ya koruyacakmış. Erkek dediğin belirli standartları olacak adam olacak herşeyden önce. Neymiş bale yapacak imiş prenses olur o zaman o erkek. Sizler daha kendinizi korumaktan acizsiniz. Bana masal anlatma artık. Bu toplumun gerçekleri var ve gerçekler hayal dünyasında yaşayanları çarpar elbet.
Yanlış. Koruruz ve koruduk bile. Erkek adam istediğini yapabilir. Söylediğin toplum standartlarını da kendine uygulamaya devam edebilirsin. Senin erkekliğini takan yok zaten. Senin erkekliğin üflesen yıkılıcak, korku ve acizlik üzerine kurulu kırılgan. O kadar kırılgan ki senin tanımlarına uymayan herkese karşı korkudan şiddete meyl ediyorsun. Çünkü senin için tehdit oluşturuyorlar. O kadar zayıf işte senin erkekliğin. Sadece kendi ezikliğini ve acizliğini gösteriyorsun. Erkek de isterse bale yapar isterse dans eder. Bunlar karşısında kuduruyorsan kudurmaya daha çok devam edeceksin.
Dans etmesine lafımız yok bale yapmasın diyoruz çizgisini muhafaza etsin diyoruz. Böyle durmadan saldırarak kavga gürültü çıkararak bi yere varamazsınız
hahahahhaha fındık kadar beyniyle konuyu çarpıtmaya çalışıyor bir de. kfjgslkdfjglşksdfjgkdfjkgsj... İstediği gibi bale yapar. İstediği gibi giyinir ve bunları yaparken de ERKEK OLUR. Onun uymasını istediğin toplum standartlarını da kendine uygulamaya devam edebilirsin başkasına baskı yapamazsın. O tehdit olarak gördüğün erkekleri de rahat bırak. Onları görünce kırılgan erkekliğin hasar alıyorsa almaya devam edebilir, daha çok hasar alacak ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.
Bale yaparsa erkek değil prenses olur. İstediği gibi giyinemez onun dq sınırları var. Ha ayrıca henüz bale yapan prenseslere ve homolara denk gelmedim ve umarım gelmem de.
Yapabilir ya da yapamaz değil. YAPIYOR bile. Bale yapan da erkek olur. Sen istediğin kadar olmaz de onlar erkek. Sen ise ona şiddet uygulamak istiyorsun. Çünkü o kadar aciz ve zayıfsın. Çünkü onlar senin için bir tehdit. senin kendi erkekliğin o kadar kırılgan ve zayıf işte.
Devir değişiyor artık o "zorba ataerkil erkeklerin" pek çok şeye gücü yetmiyor. Şiddet uygulamak için yinede çaresizce çırpınarak uğraşıyorlar farkındayım ancak onlara boyun eğersek biteriz. O zaman onlar kazanır. Özgürce hayatını yaşa, her kültür her ortam aynı değil zaten. Ait hissettiğin, aydın ve çağdaş bir ortam bulabilirsin. Tabiki bu yaşadığın şehre, aile yapına vs. gibi etkenlere göre elbette değişir farkındayım ama yapabilenler varsa o zaman herkes yapabilir.
@HırçınSabrina baleyi sevmiyorum ya yapmasınlar tüm dansları seviyorumda baleye pek ısınamıyorum. Duruşlar estetik ama koroografiler tırt yoksa hareketler falan inanılmaz