Merhaba. Aralarında fark görmüyorum. İki cinste sanatlarını icra ediyor. Ancak oyanan oyun ya da giyilen kıyafete göre estetik olma durumu değişebileceği de aşikar.
Dans dahil tüm sanatları icra edenlerin hangi cins olursa olsun komik bir duruma düşeceklerini de düşünmüyorum. Tabi beğeni açısından kimin daha ön planda olacağıda sanatını icra ederken izleyenler tarafından ve daha birçok nedenden belli olur.
Hayır. Ben yakıştırıyorum. Türk şarkıcı olarak Edis'in ve Tarkan'ın danslarını çok beğeniyorum. Özellikle Edis cidden çok profesyonel çalışıyor. Yabancı olarak da tabi ki Michael Jackson 💕 Erkekler de gayet güzel dans edebiliyor. Cinsiyetle alakası yok bence.
Dansla ilgilenmiş biri olarak tek başına kadında erkekte rezalet tır. Hele Latin danslarinda tek kadın gösterileri çiftler kadar asla ilgi çekmez. Kısaca kadın ve erkek bir resim ve çerçeve gibidir. Erkek çerçeve kadın ise resimdir. Nasıl boş bir çerçevenin anlami yoktur. Resimde çerçeve olmadan belirgin olmaz çirkin durur. Olay budur
Ben bakımlı, disiplinli erkekleri seviyorum. Üstelik dans eden erkekler esnek de oluyorlar. Tabi benim burada kastettiğim dans bale , jimnasrik , buz dansı tarzı danslar. Asla break dancedan bahsetmiyorum. Yani break dance yapanlar çok itici geliyor bana.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Heteroseksüel biri olarak bir erkeğin dansı daha çok ilgimi çekiyor.
Aslında gayet estetik koreagrafik dans gösterileri var. Ama aşırı esnek figürler erkeğe pek yakışmıyor gibi. Daha çok belirgin ve hükmeder hareketler iyi görünüyor.
Dans türüne bağlı. mesela bale yapan bir kızla erkek arasından kızı daha estetik buluyorum. Ama hip-hop tarzında da erkeği daha estetik buluyorum. Ama estetik değil diye erkek bale yapmaktan da vazgeçmesin yani...
Kadın bedeni kıvrımlı olduğu için dans etmek kadın da daha estetiktir. Erkek bedeni kıvrımsız, dümdüz olduğu için dans erkekte komik durur. Dans etmek kadını vezir, erkeği rezil eder.