babam cok sever siiri ben nefret ederim siirden nicin bilirmisin okul doneminde cok zorluk yasardim ezberlemede iki misra ezberler oburune gecer ezberler 4 nu birlestirirken en basdaki iki misrani unuturdum 😂😂 siir guzeldir amma ezberlemk benlik degil
insana verilen ismin tesiri oluyormu hayatina sizce? ben hep inanirim tesir olduguna meslea benim ismim isgender dovuscu ismi ve hayatim kucuklukten beri hic istemeden kendimi savunmak kavga etmek ile gecdi ve geciyor hal hazirda sizce?
benimkisi cok kotu surekli birileri bana satasiyor ve kavgadan bikmis durumdayim. bir sie vereyim sana bana annem hamileyken benim nineme rayis reyis tam bilmiyorum rayis olmali boyle bir isim verilmis amma ninem o ismi koymamis bana kendi babasinin ismini koymus oda isgender ismiydi. hep dusunuru m acaba rayis imsi konulsaydi hayatim nasil sekillenirdi. manasini biliyormusunuz rayis isminin?
burada dindar bir hocayla karsilasdim oda savasci falan dedi bilmiyorum yalanmi dedi yoksa gercekmi. amma ismimlede hep alay etmisler cocukken hic hoslanmiyorum bu isimden cok ağir geliyor bana
benim ruyalrimda gercek oluyor meslea benim maas almaliydim iki gundur ruyamda kotu kadinlar goruyorum ve bi turlu maasim yok kartda ve bide ruyamda yilan gorursem o gun dusmanimla karsilasirim eyer yilan beni isiririsa kavga ederim sinadim ben bunlari
@Dns53 beni bu kadar sevdigini bilmiyordum... farkina varamadigim icin ozür dilerim... ve artik gercekten sevgini karsimda gozlerime bakarak hissetmek istiyorum ve bunjn icin de seninle tanismak istiyorum... bana ismini bahseder misin?
Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin, Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin. Bir ısıtır, bir üşütür, bir ağlatır bir güldürür; Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.
En İyi Cevaplar