Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!
🌺
kesinlikle doğuştan mesela kız kardeşim çok güzel resim çizer o derce başarılıdır otursam karşısına beni çizebilir yani o kadar
ama benim elime ver kalem kağıt çiz de çöp adam anca çizebilirim ki o kadar yeteneksizim o konuda 😂
Doğuştan gelen bir yetenek ama çalışarak da yapılabilir. Ama şöyle bir şey var: çalışarak teknikleri iyi yaparsın ama yetenekli olan doğası gereği sürekli kendini geliştirmeye meyilli olur ve kendinden bir şeyler katar yaptığı çalışmaya.
🌸
Hiç yapamayanlar da öģrenebiliyor ancak kimisinde Allah vergisi bir yetenek var. Özel bir ders almasına bile gerek kalmayabiliyor. Bende asla olmayan bir yetenek mesela. 😄
Görsel zeka gerektiğine inanıyorum.
Herkes epitim olabilir ama herkes aybı yaratıcılık ve yetenekte olmaz. Fark kesinlikle doğuştan gelen özelliklerde yatıyoe.
Cevap
18Cevap
Elbette herkesin kendini bir alanda mükemmelliğe ulaştıracak genetik yapısı vardır. Önemli olan bunu keşfedip üzerinde çokça çalışmak.
Doğuştan mı?😅 Doğuştan nasıl olsun ki Küçücük bebekken İnsanda yetenek hiçbir şey olmaz ki masum bakima muhtaç Oluyoz hepimiz yetenek sonradan büyüyünce Ortaya çıkar
Skkdkdkd herkes doğuştan demiş
Ben 2 ayda ressam oldum
Üniversitede derece yaptım
Öncesinde cinali çizemiyordum
Sonradan kazanılabilir kendimden biliyorum üzerine gitmedim buraktım ama aşırı geliştirmiştim kendimi
Genel olarak teknik bilgi ve uğraş yetenekten daha fazla yol kat ettiriyor. Herkes resim yapabilir kısacası.
Doğuştan bir yetenek var ama beceri edinimi için uğraş şart
Annesini babasının ressam ise dnadan kaynaklı yetenek olabilir
Biraz yetenek, Biraz eğitim gerekir.
Daha iyi öğrenmek için eğitim şart.
Belli bir seviyeye kadar yaparsın ama çok çok iyi olmak yetenek meselesi, herkes olamaz.
valla benimki doğuştan geliyor eğitim falan almadım.
Doğuştan gelmiyorsa eğitimle de ressam olursun arkadaşım var ressam oldu kendisi mesela
Bazıların ki doğuştan olabiliyor ama çok çalışarak ta kazanılan bişey
Dogustan yetenek sart ama deha degilsen egitim de olmali
Geliştirilebilir bence..
Sonradan da kazanılabiliyor
Yetenek dediğin şey doğuştan gelir
Doğuştan yetenek var ama geliştirmek gerke.
Sence!
Resim kursları bunun için var
Hayır inan bana sesi çok güzel olmayan biri bile eğitimle güzel şarkı söyleyebilir kursa kendini geliştirmek için gidenlerde var herşeyin başı eğitim diyoruz efenim
Tabi yetenek işi de biraz doğuştan gelen yetenekte var ama bence insan isteyince herşeyi başarır resim konusunda falan. Bi yetenek kısmı var bu olayların bir de teorik kısmı var bence
Hehehe kesin doğuştan anesininnn karnındaken öğrenmiştir
Doğuştan
Evet kesinlikle
Kazanılabilir.
Doğuştan bence sesinin güzel olması gibi
Doğuştan
10bin saat kurali.
doguştan olanda var sonradanda kazana bilirsin
Hayır
Doğuştan
Değişir bu durum
Doğuştan